Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143

Думка і допомогу карту Golf tdi 130cv

я зробив карту для golf tdi 130cv...я хотів би знати, якщо пу? йти добре, і якщо є інші карти з драйвера змінити, щоб зробити подорож ще більш...я хочу знати, якщо вони правильні зміни по осях x різних map 1 2 boost rpm...наперед дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    карту ? змінено погано, дуже погано, зміни не так, і без сенсу...карти, ecm, називається тиском parzializzate карт лямбда і не завжди слід змінити, а потім дуже великий відсоток, на дизельне паливо і занадто багато пари, що ви ігри маховика, й зчеплення...потім, ти забув карти родинні...не в образу, вам варто вивчити повірте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Отже...карти однодумцями, ви маєте на увазі останні... що ? карту, яка повинна бути комплектація з акп від того, що я зрозумів, так що я не торкнувся нічого, щоб щось...потім обмежувач крутного моменту я поклав кроком дуже високі, тільки після 2000 2500 де ? їх максимальний крутний момент, а потім ? їх, що, ймовірно, прослизати зчеплення...ін'єкції parzializzato я розрахунок afr, який йде від 14 до 16 залежно від кривої...де я помилився?...і для map я дав 90punti чому? від того, що я ppotuto вивчення я зрозумів, що 30 очок відповідають 1 ступеня у tdi...поправте мене, якщо я помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    занадто багато бензину і занадто багато пари, то я повинен вивчати файл, щоб сказати вам, чого не вистачає, але я впевнений, що є ще обмежувач і впевнений, ти не підняв SVBL

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    І тоді він починає працювати з winols, що ecm-відстій

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Не знаю, що це таке winols не вважаю...у мене є версія, але це було демо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Що ви не знаєте, що ви знаєте? у SVBL?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Точно....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    SVBL single value boost limit cio? одне значення turbo обмежена...то і значення екстреної допомоги, який вступає в дію, якщо тиск турбо більше, ніж написано в карті, або коли turbo перебір значень або коли турбо не працює...якщо збільшується, імпульс іде і збільшив SVBL...після я дивлюся на файл і я скажу вам, де знаходиться

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Я робив деякі дослідження, і я читав, що повинен бути встановлений в 1300 мбар, тому я припускаю, має значення 2300..але я не можу його знайти

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •