Результати 1-7 з 7

Обговорення: Alfa Mito - заповнення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89

Unhappy Alfa Mito - заповнення

Кілька днів тому я був буфером, в той час як я був зупинений, гарний botta. Ззаду автомобіля пошкоджений, злегка bozzate також крил за удар, особливо правої. так, щоб дати уявлення, запасне колесо ? таблетки в її офісі, який представляє з гофри. Тепер автомобіль ? зупиняється в очікуванні експерта. двигун не запускається ? клацнув замок, і паливо, і повідомляє про несправності подушки безпеки, я знаю, що Міф не має інерційний реальний, але все управляється акселерометром, подушка безпеки (або, принаймні, я думаю). У мене немає можливості підключити alcunch? щоб перевірити помилки, буде здійснено? всі, хто проведе? з ремонту. Очевидно, що реальний збиток, будуть розкриваються, видаливши все, я вас прошу тільки, якщо з'? щось зокрема, що потрібно перевірити в такому разі, чи будь увага, вам приходить на розум, в залежності від вашого досвіду. Це дійсно momentaccio, важливо ? звичайно, відчувати себе добре, але я хотів би наслідувати, ремонт в свідомий шлях і бути впевнені, що автомобіль, токарні верстати, як нові у всіх її аспектах (механічних і електронних).
    Спасибі всім, хто выст? дати мені пораду або думку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    упевнений, що так.... як ви говорите ?? повинен бути ваш кузовний ремонт/механік упевненістю можу сказати, якщо машина може повернутися чи ні, як раніше, чи не так ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    тим часом ви можете перевірити, відновити роботу двигуна відновлення інерції.
    на інструкція c'? дії відновлення, які ви можете зробити, просто, не потрібні інструменти.
    республіка голоси "система блокування палива"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    одного разу лікар сказав мені: ми як-бодібілдерів... той, який ламає кістки не torner? ніколи, як і раніше. як машини. pero, я можу сказати, що діма творить чудеса. якщо не ? був дуже брудний задній міст діма повідомляє, все вісь ;-)

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Спасибі всім за відповіді. Я знаю, що мій опис-це означало все і нічого, але й обговорити їх з іншими учасниками, мені це, безумовно, допомагає. Що стосується розблокування, нам це вдалося після декількох спроб, з процедуру від devioluci. Дивна річ ? що далі рамки зі стрілкою вправо, була встановлена, але зовні жодна лампочка майнула (cos? як закриття і відкриття автомобіля). Також клавішу небезпеки не відповідає. Торкнувшись devio ви disattivava індикатор зі стрілкою, але потім не відповідала-й? на імпульси наступних. Наполягаючи з включення і вимикання рамки, в кінці кінців ? повернувся на роботу-все в борг, що дозволило переозброєння, в інерціальній з вищеописані дії. Холодну голову, ми б, можливо, вирішив, від'єднавши і riattaccando акумулятор, я не поясню все одно, що до народження цієї дивності. Можливо, що в ударній дав я стук у devio.
    Майстер, навіть якщо на декількох хвилинах, автомобіль виглядає добре. Введення в експлуатацію мосту конвергенції призводить задню вісь із 2 мм за межі допуску, але не виключають, що він міг бути таким? gi? у походження.
    Залишаються пошкодження, непомітно важкі кузова. На l? бампера і retrostrante обв'язка знищені, в районі запасного колеса слід розрізати і замінити, pi? може бути, в інших листів, смуг навколо (автомобіль ще має бути змонтований). Що-ї? тривожна, на мій погляд ? заднє крило праворуч. Можливо bozzo, що ви ? створений для деформації torner? достатньо місця "витягати" діма, зазначено bisogner? відрізати і припаяти крило (покриття), але ? одна річ, яка лякає мене досить. Я б не хотів, що втручання cos? нав'язливим, як добре зроблено, може призвести в найближчі роки тригерів іржі (на жаль я боровся на моїй попередній машині після втручання набагато частіше, і ? найлютіший ворог на автомобіль).
    Це ? як зараз. ви терр? в курсі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    кажу від карроцьере...

зазвичай, поставивши машину на туристичне діма, і, потягнувши правильно задню стінку, також крило повертається в свій готель. Тепер ми не бачили фотографії і, отже, не можу знати, скільки ? ушкоджений, але, звичайно, я, як правило, навіть ремонту пошкоджень-й? серйозні працюю іп? sula листового металу, що, замінивши деталі.
    Також у разі заміни не існує, як правило, проблеми, зварні шви зроблені в з'єднаннях, а не в застійних зонах, тим не менш, існують процедури попередньої зварювання і внутрішніх процедур корозії після заміни планки, а також? мастики застосовуються. Встановлення є крило оригінал ви, проте ж, "захист", антикорозійні, коли ? була придбана нова. А якщо замість зварювання-ваш культурист має зварювальник ще краще.

Справа в тому, що як я розумію основна робота ? заміна відсік, колеса та задня підкладка, і все інше ? тільки тому, що я повинен повернутися без проблем

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Це ? зображення зовнішньої ситуації. На перший погляд пу? здатися, що не має chiss? що, на жаль, реальна ситуація ? добре, ще гірше.

[IMG]https://imageshack*****//kpC1V5SBj[/IMG]

Ви помітили, нижня зона зламана, і деформації на праве крило (ce n'? один тільки видимий навіть з лівого боку). Двері задка ? - він теж злегка деформований в одному місці. Один раз відкрив, не ? pi? було можливо підключити його, навіть, чому? тепер стукає на рамках фар, що ви обидва рухаєтеся до центру автомобіля. У мене немає фотографій інтер'єру, але береги навантаження багажника ? в основному повернулася в п'ятнадцять сантиметрів.
    C'? багато роботи треба зробити...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •