Результати 1-10 з 10

Обговорення: IAW 5AF P3 помилка P0352

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    7

IAW 5AF P3 помилка P0352

Всім привіт, вибачте, якщо, може бути, не ? цей розділ підходить, давайте подивимося, якщо хтось зможе мені допомогти...

Проблема: автомобіль іноді виходить погано, і спалахує контрольна лампа несправності

Помилки: P0352 котушка 2

Робіт: замінено котушки, дроти, свічки (BERU), датчик оборотів, свічки, потім, нарешті, ECU. ECU початковий був IAW 5AF P3 HW303 код Fiat 55195640 версії програмного забезпечення 19BB W37 2004 року ЕБУ встановлений ? один IAW 5AF P3 HW603 код Fiat 51827446 НОВОЇ версії програмного забезпечення 40BD W39 2009 року.

Автомобіль ? туди добре протягом 2 днів, але після ста КМ почав проявлятися знову та ж проблема :roll:

Потім я перевірив акумулятор, кабелі маси, добавлена маса пряму від акумулятора на блок управління, тепер НЕ знаю, pi? що робити!

Я читала десь, що для Панди було оновлення програмного забезпечення, Fiat, щоб вирішити цю проблему, існує програмне забезпечення-й? до теперішнього часу в 40BDW39 для цього ебу?

Що ще перевірити?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Здравствуйте, я пропоную Вам замінити блок управління двигун працює... цей дефект на версії 5af і дуже відомий...
    проблеми, і, без сумніву, є двигуном ecu, та ж проблема, сталося пі? раз, ecu відновлені не завжди працюють
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Здравствуйте, я пропоную Вам замінити блок управління двигун працює... цей дефект на версії 5af і дуже відомий...
    проблеми, і, без сумніву, є двигуном ecu, та ж проблема, сталося пі? раз, ecu відновлені не завжди працюють
    я великий
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    7
    Я виміряв за допомогою мультиметра опір кінцевих ебу і ne ? прийшов з 491 pin 10 і 492 pin 38, а потім повинні бути в порядку, враховуючи, що не так ? звичайний "виправлена", але відремонтований FIAT від 360 ЄВРО...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    якщо струм йде від котушок запалювання перевірте штовхачі або прокладка головки в тих машин, легко tarla в lluminio голови.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    18
    А я controllerei labilit? контакти рознімання "мама" котушки і скк. Довелося обох.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    7
    "може бути" я вирішив ;-)
    Вимірюється за допомогою тестера також новий блок управління, ne ? вийшов 488 pin 10 і 489 pin 38, у мене так: окремо акумулятор, замінив свічки з NGK DCPRE7 N 10 (були встановлені аналогічні Bosch YR7DC+), встановлені нові дроти свічок запалювання Fiat 46749624, замінив ще раз котушки NGK з котушки Magneti Marelli ОРИГІНАЛЬНІ (один з двох NGK було спинку обмотки :down влаштувалися добре, кабелі форсунки і котушки (вони гофрованих "приготовлений" від спеки і тріщини), з контролем і чисто маса на корпус дросельної заслінки, кругом акумулятора, скидається помилка P0352 і приводиться в рух :laugh:
    Індикатор несправність ? горить автомобіль працює добре, і не є порожні прискорення... на даний момент у мене є маршрут близько тридцяти кілометрів і, здається, йде...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    на цій кари, навіть якщо він часто падає на ecu .....багато разів я завжди ці c*** bobbine!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    на цій кари, навіть якщо він часто падає на ecu .....багато разів я завжди ці c*** bobbine!!!
    Враховуючи мій досвід з іншими марками, рекомендую брати тільки ОРИГІНАЛЬНІ Marelli, всі інші роблять дійсно відстій...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Ви повинні перевірити, якщо клеми підключення до ecu . Ви можете змінити, скільки ебу хочете .

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •