Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Обговорення: Suzuki Splash 1.3 DDIS

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266

Suzuki Splash 1.3 DDIS

Привіт всім. Сьогодні я прочитав, Suzuki Splash 1.3 DDIS 16V 75Cv, з galletto V53.

Файл ori результаті ? це: http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post89308

Можливо, що як тільки 448 Kb " і " Titanium " мені не розпізнає?

Я ? виникла підозра, що це тільки для читання частково. Навіть якщо це й так? б зробити повне читання змушений читати по bdm?
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    166
    вибачте, у мене проблема, я читав, Suzuki wagon 1300 mjet ебу marelli з mag pro 4.2, використовуючи помилково протокол для opel agila. я змінив flash і намагався переписати його без успіху з msg, сигнал з ебу відсутня, зв'яжіться з magpro etc. etc. зараз, але горить контрольна лампа двигуна. я зробив діагностику і viaso з неправильного програмування ебу, машина, але " вмикається ? - все в порядку. Щоб вимкнути індикатор, я намагався переписати оригінал 448 kb протокол точного Suzuki wagon, але в орі, що я вже був прочитаний протокол агіла, але в жодному разі не змушує мене писати. поради?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав radd7 Visualizza Messaggio
    вибачте, у мене проблема, я читав, Suzuki wagon 1300 mjet ебу marelli з mag pro 4.2, використовуючи помилково протокол для opel agila. я змінив flash і намагався переписати його без успіху з msg, сигнал з ебу відсутня, зв'яжіться з magpro etc. etc. зараз, але горить контрольна лампа двигуна. я зробив діагностику і viaso з неправильного програмування ебу, машина, але " вмикається ? - все в порядку. Щоб вимкнути індикатор, я намагався переписати оригінал 448 kb протокол точного Suzuki wagon, але в орі, що я вже був прочитаний протокол агіла, але в жодному разі не змушує мене писати. поради?
    Відкрити новий пост, не бачите, що автомобілі і ecu в питанні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Не ? сказав, що кожен раз, коли вставити файл ori titanium тебе розпізнає автоматично.
    У будь-якому випадку пі? пізніше я дам вам один погляд на файл. У мене зроблено кілька таких пам'ятаю, що для читання інструмент займає близько години.ваш, скільки він працівник?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    166
    точно, я хотіла відкрити посаду чи інше обговорення. як ви це робите?

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    http://www.professionalchiptuning.ne...ianti-vf9.html і на початку , то в додатку покладіть файл, який ви читаєте, і якщо ви можете також ecu id і ми починаємо розуміти, що автомобіль, ви говорите.............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    70 л. с. є файл, 448 kb, 75 здається дивним, навіть мені

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    легко, що він зробив плутанини з протоколами Suzuki Spash ? тільки 75cv без або з dpf

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Citazione Спочатку Написав Mikigor Visualizza Messaggio
    Не ? сказав, що кожен раз, коли вставити файл ori titanium тебе розпізнає автоматично.
    У будь-якому випадку пі? пізніше я дам вам один погляд на файл. У мене зроблено кілька таких пам'ятаю, що для читання інструмент займає близько години.ваш, скільки він працівник?
    Не пам'ятаю, як він поклав прочитати, але менше, ніж зараз, мені здається, близько 20 хвилин.

Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    легко, що він зробив плутанини з протоколами Suzuki Spash ? тільки 75cv без або з dpf
    Перш ніж читати, я зробив ecu id, і якщо я правильно пам'ятаю, півень змінив в автоматичний протокол... Може бути, що це цюй? проблема? Я намагаюся прочитати, без ecu id?
    Від матвія

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, Машиніст, добре те, що ви робите з інструментом, автоматично не змінює нічого, півень, потім інший, що Suzuki Splash і Opel Agila з 2008 року, тобто ідентичні, виробляються обидва від Suzuki з невеликими відмінностями аксесуари і зовнішньої обробки, механіка та електроніка ідентичні.........

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •