Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: multidiag проти autocom

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289

Post multidiag проти autocom

хлопці, для тих, хто має досвід, той'? діагностику краще? говорячи про копії, multidiag має додаткові функції порівняно з autocom?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    привіт, я використовую або одну, ke l інші офіцери, і я можу сказати тобі-ке multidiag ? безперечно краще

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    дякую вас ? краще, чому? має pi? функції?

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венеція
    Повідомлення
    50
    якщо ви delphi autocom,ви побачите, що і топ-тестер сьогодні...multidiag в різних problemmi з нпб,codiffica форсунок і т. д.....autocom йде про легкових та вантажних автомобілів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    але, можливо, ти говориш версії c..... я можу тобі гарантувати, се multidiag в даний час ? один із кращих інструментів в обігу, його інтерфейс може працювати навіть з програмами діагностики, оригінальні насправді ? єдине, riconusciuta passtrhuu bmw ,audi .citroen та ін...?) говорити ке ? проводиться від actia k? найбільшим виробником інтерфейс діагностики оригінальних інструментів bmw, fiat, mercedes, citroen та ін... функції більше, ніж на autocom ? майстер пошуку несправностей ke nn технічні бюлетені, як їх вирішувати.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    дуже цікаво, дякую вас, а потім, навпаки, autocom, що навіть клон працює прекрасно, це ? нижче

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    знаю, версія клон multidiag, як працює nn я можу судити, але як оригінал nn c? порівняння

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Pass-trhu сьогодні працює, texa і bosch, напевно, ще не знаю, сказати вам, а потім multidiag не має ексклюзивну функцію.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    якщо ? для цього навіть braenbee інтерфейс pass-trhu але як же тоді, наприклад, bmw визнає тільки actia, як інтерфейс?

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венеція
    Повідомлення
    50
    можливо самий сильний і abrites...повний....але ціна 40 євро..........не для всіх

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •