Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179

розрядка акумулятора mercedes e270 2005 року

привіт всім мені принесли mercedes e270 2005 року avangarde проблема ? що в ночі йому розрядки акумулятора (100ah)? вже був замінений генератор і акумулятор,ще там я поклав руки, маяк на елемент управління, амперметр, щоб побачити, де? поглинання,хтось із вас ? вже відбувалося щось подібне?хтось один skema чайник, що піти avandi з контролем поглинання, так skematico?

спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, зроби діагностику і подивитися, що dtc ви знаходитесь, часто ? обігрівач, допоміжний, який приймає 12v кабель стартер............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    спробуйте зняти автомагнітолу, як правило ? неї !!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    клієнт сказав мені, що eletrauti, щоб ми працювали і не відмовилися tovavano немає dtc.постараюся', щоб видалити блоки, які ви мені сказали, і з амперметра vedro' щось змінюється.
    nennun інший випадок з цією проблемою?

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    дивіться pre побачити випад проблему слід від'єднати поло negtivo і підключити осцилограф на поло і на клему і подивитися графіки, якщо там збільшується і поглинання, і ви повинні зняти один за іншим всі компоненти, щоб побачити, що відбувається !!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    Citazione Спочатку Написав Alessio93 Visualizza Messaggio
    дивіться pre побачити випад проблему слід від'єднати поло negtivo і підключити осцилограф на поло і на клему і подивитися графіки, якщо там збільшується і поглинання, і ви повинні зняти один за іншим всі компоненти, щоб побачити, що відбувається !!!
    абсолютно ні, вам необхідно підключити амперметр cos? і не осцилограф, опір осцилографа запобігає проходження струму тому? не, ви бачите що-небудь чи нічого не зрозуміло. Після підключення накип і різні запобіжники, щоб видалити гілки ланцюга, щоб? знайшли те, що поглинає струм ненормальні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав pincopallino1966 Visualizza Messaggio
    абсолютно ні, вам необхідно підключити амперметр cos? і не осцилограф, опір осцилографа запобігає проходження струму тому? не, ви бачите що-небудь чи нічого не зрозуміло. Після підключення накип і різні запобіжники, щоб видалити гілки ланцюга, щоб? знайшли те, що поглинає струм ненормальні.
    я думаю я, що ви повинні використовувати амперметр.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    Citazione Спочатку Написав pincopallino1966 Visualizza Messaggio
    якщо ви знаєте, використовувати осцилограф ви розумієте, одразу ж, де ? проблема !!!! чому? з амперметром осіб великих і середніх стрибків напруги з допомогою осцилографа особистості, навіть мікро !!! для тих, хто знає, як використовувати !!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    мене цікавить misaurare поглинання, що edeve бути близько нуля-машина закрита і все вимкнено ,я вважаю, що має бути розуміння не стільки picccolo бачив, що скачати 100ah батареї до 6 годин.а якщо амперметр я не виявляється нічого-друге, це з осцилографа.
    дякуємо за вашу допомогу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    привіт, джо.c я ж проблема,я також відкритий для обговорення, тест, щоб побачити, якщо знаходитесь на форумі, в моєму випадку ми говоримо, що ви ? з поправкою на s? у тому сенсі, що я знімав протягом двох тижнів з сед проблема чекаєте, що я приїхав, токоизмерительных кліщів, щоб зрозуміти, що поглинала так сильно,тоді навіть навмисне отримую в супорт все ? виправлено....проблема не ? pi? з'явився, і я не neancora зрозумів, що пу? бути довелося...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •