Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99

EDC16c8 карти turbo і багато іншого.

Я хотів би запитати люменів на деяких картах ебу EDC16c8, що я приклав в інше обговорення ( сподіваюся, не об'єднати лих, поставивши тут посилання http://www.professionalchiptuning.ne...gr-vt8287.html), точніше я хотів би запитати, якщо карту за адресою 0F89E8 (після 3-карти turbo 0F82DA, 0F851E і 0F8762) ? карта обмеження тиску turbo залежно від зовнішнього тиску(на висоті)? Я кажу це тому, що? на осі я бачу значення в діапазоні від 630 до 1086, що я абсолютний новачок я інтерпретую, як атмосферний тиск на різних висотах, для? ймовірно, я помиляюся. Я не розумію? потребує? по карті видно, що значення завжди 2400mbar по всій карті, в цьому випадку не вистачає тільки біт управління?
    Другий карті, де цікаво люменів ? той поштову адресу, 0FB4A0, що я просто не можу зрозуміти, що саме. Спасибі за будь-яке пояснення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    I am thinking the same, the boost limiter by atm pressure has little work from factory.
    The other map Inverse is Драйвер Хочу.
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Thank you very much центром. Cos? у разі, якщо ви хочете подолати 2400 мбар в попередніх карт turbo ви повинні змінити це, інакше приїхав би застряг на цьому ****лло, чи не так? Якщо ? cos? ? не було б краще, щоб змінити, скажімо, від 980 мбар до 1086 в таблиці, чому? відрізнятися, що ****llo тиску, коли ми знаходимося на висоті, не могли б призвести до більш обертів турбіни і, отже, під 980 мбар залишатися акції?
    А для чого потрібна Зворотна Driver wish? І пов'язана якимось чином на карту педаль? І що являють собою значення, що містяться в ньому? Подивитися на деякі моменти, 8192, ніж багато інші карти становить 100%, але от мені цікаво, на що?
    Ще раз спасибі.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    ? крім того, необхідно змінити SVBL.

"Inverse Драйвер хочу" ? використовується для контролю швидкості?.
    X=Nm, Y=rpm and %pedal.
    8192=100%

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Спасибі Biela. У SVBL ? байт якраз на наступний таблицю, яка починається в 0F89E8?
    Я вважаю, що таблиці, які контролюють змінною геометрією, ці 5 0F6A02, 0F6C46, 0F6E8A, (що все ? три однакових), 0F7112 і 0F7356, що, в свою чергу, є ідентичними, між ними 2, а потім в реальності? є 5 карт, але на практиці 2, перша група з трьох і останніх 2, якщо ? cos? мені цікаво, в яких ситуаціях використовуються перші три, а коли два інших, також 6144 ? у розмірі 75% від 8192, але слід, однак, розглядати в якості повного закриття лопаток змінної геометрії, щоб максимально ефективно використовувати вихлопні гази? в той час як значення 2376, що являє собою 29% - 8192 означає, що ми знаходимося на 29% відкриття загальне число ребер, або не з'? кореляція між цим значенням і фактичного відкриття?
    Велике спасибі за величезну допомогу, яку вони мені.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    SVBL=F8BE8
    Some VNT maps could be for DPF.
    The higher values, the closer the лопатки, and inversely.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Спасибі Biela ви неоціненним джерелом інформації.
    Я хотів запитати якщо ? правильно це мої думки, cio? якщо ви маєте намір зробити редагування soft (я маю на увазі на карту повідомлено, і не обдурив), скажімо, надати об'єм? дизельного палива до 80mm3 (кажу вам до цього діло? чому? я побачив, що карта часу уприскування в залежності від тиску в рампі 0F4DC2 ? обчислюється до цієї справи, інакше зміни буде на багато більше? карти) пу? бути достатньо змінити драйвер wish (0E14FE), обмежувач крутного моменту (0E8E7E), обмежувачі дизель (0E924C), обмежувач дизельного палива в залежності від температури води (0E9188) і в залежності від температури палива (0EBF1A), 3 карти turbo, навіть якщо вони є ідентичними (0F82DA-0F851E-0F8762), карта turbo залежно від атмосферного тиску (0F89E8) і limitaore SVBL (ці дві останні зміни, тільки якщо ви хочете, щоб перевищувати 2400 мбар). Звичайно, бажаючи зробити роботу набагато більше? закінчення пу? змінити управління змінної геометрії та багато іншого, але, що цікаво, зараз ? якщо ці карти абсолютно необхідними, або я забув щось. Крім того, я хотів би запитати, якщо ? розумно збільшити ліміт роботи 2550 мбар для тиску турбіни GTA1749V або ? обмеження надмірним.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •