Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532

Polo 1,4 TDI проблем виїзду

Привіт всім, хлопці, я відправлю цей файл, polo 1,4 TDI, що проблеми відправлення і гаряча, холодна.Всього під 90?,таким чином, між 50 і 80?, в той час рідко дефект робить її холодною.
    іноді трапляється так, що вмирає, коли ви йдете повільно.
    тепер я намагався зробити звичайні зміни, як ви бачите, файл відправив, але проблема не вирішена, хоча і з меншою частотою;по-вашому, може бути проблема в проводці форсунок внаслідок зносу?
    спасибі за будь-які поради.

файл орі тут, пост 12
    http://www.professionalchiptuning.ne...686-Polo/page2
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    Фільтр дизель ви знаєте, як, може бути, від палива низької якості, ви робили діагностику? я я почну їх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Для мене ? насос тандем.. якщо демонтуйте ви обов'язково знайдете зламана пружина..
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    8
    я тримаю ж проблема з audi a3, холодної та гарячої .......гарячого зняв проблему, але потім же холодно, і я видалив у холодній завжди карту ....весна на тандем насос, тому що те, що робить ця пружина?(audi a3 bkd edc16u1)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    Ви пробували зробити діагностику

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    8
    ви зробили nesun помилка, зараз я збільшив карту холодний і добре але проблема я не знаю яка??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    на даний момент не чіпати відображення тест, щоб побачити, якщо у паливі ce бензин, може статися випадково контролює датчик температури і подивитися, що ви коли не деталь,а потім перевіряє, навіть якщо насос в баку боку, коли ви маніфесту проблема, і якщо частина контролює тиск нагнітання,eventulmente управляє реле, що велить potrebbeb бути нагрітий.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    8
    Не думаю, що реле, тому що тепер, збільшуючи карту з частиною датчики знаходяться з температурою я їх перевірка, що з ним я відчував себе в бульбашок в насосі бака, потім повітря в системі бак і очищати фільтр насоса ....коли ви торкаєтеся цій карті, що ви йдете до збільшення напору насоса в баку , відкриття форсунок раніше?тому що, коли я підняв також з serbatoii сухий....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    вибачте, але чому? переходимо до А3?
    тут ми говоримо про трьох-циліндровий 1,4 edc15.....я вважаю більш доцільним відкрити новий пост.
    тоді, відповідаючи тим, хто має намір ухвалити рішення з цього автомобілізації:автомобіль ? tagliandata, перш ніж викидати гроші на запчастини різних я хотів перевірити, якщо з карткою проблема зникла, і в разі продовження оглядів механічних....хто дав поглянути на прикладену карту я підтверджую, що це ? рішення для пуску холодної та гарячої?
    спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    насос тандем приносить робочий тиск в системі запалювання приблизно в 6 бар, зазвичай, ламається один з двох пружин, і коли він йде в стартер, або коли ви просите багато, навантаження тиском, не ? достатньо
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •