Результати 1-2 з 2
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    привіт всім, хлопці, я вам скажу, що я ? успіх і зрозуміти, якщо кого-небудь ? сталося і як вирішив.
    мова йде про Mercedes a 180 cdi, 2005 року, білий, коли я йшов, я галочку на дисплеї помилку, відправляючись в майстерні, всі контрольні лампи горять, а індикатори все в нуль, машина залишалася на мотоцикл, але не accelerava. Вимкнувши, щоб поставити його в рух, мені доводилося робити кілька спроб, і я помітив, що індикатор попереднього підігріву не розводив, коли іноді цілий день машина їздила, робила кілька км і знову відмова.
    Траплялося також, що протягом двох або трьох днів, не було недоліку. Я роблю діагностику на ваш автомобіль і мені проростання 12 помилки, що відносяться до зв'язку can ecu двигуна з іншими блоками управління esp, aribag etc я Йду на mercedes змінюються серії rel? і роблять інші докази, і вони дають мені новина про те, що потрібно міняти ебу двигуна, щоб ціна 1750? pi? робочої сили. Я в розпачі пощастило знайти ecu для сумісних клонувати, але удача не ? була з мого боку у цьому зв'язку я дякую адміністраторів форуму, яких чекати завжди коробки.
    моє питання ? для кого-то ? сталося, короста-як це? c'? чіп всередині ecu, що може бути? замінити цей недолік?
    спасибі за читання

фото (1).jpg

це ? фото рамки під час збою, машина, мотоцикл

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    1
    Привіт, якщо ти ще не вирішена пошти помилки, які ви знайшли з діагнозом. Проблема в лінії can з ебу двигуна мені здається дивним, але нічого ? ..не відбувається, ти сам з осцилографом, перевірити маршрут лінії, якщо є зниження або немає сигналу. Сказав, що є? ви повинні перевірити кварци ебу, може бути, один з них ви ? окислений або просто ? смажені. Вкажіть ідентифікатори ебу двигуна, так? що може статися, якщо у мене є в будинку. З повагою

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •