привіт всім...я повинен зіставити jimny мій друг, ні на mpps ні на півня, v2 , я голос jimny , як я міг це читати?
якщо я можу це читати , коли я збираюся писати треба перекодувати форсунок? спасибі всім =) =)
привіт всім...я повинен зіставити jimny мій друг, ні на mpps ні на півня, v2 , я голос jimny , як я міг це читати?
якщо я можу це читати , коли я збираюся писати треба перекодувати форсунок? спасибі всім =) =)
здравствуйте, я роблю один і той же питання......ви вирішили? я знаю, що встановлюється на двигун renault......на базі даних я знаю, що читати з kess....я зацікавлений теж спасибі
Повинно бути, як Clio,а потім спробуйте це
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
тоді будемо читати з mpps, використовуючи clio, як посилання на файл ? цей хтось люб'язно може дати якщо подивитися ? ок?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 07-02-2013 18:48
ну так в теорії я міг би навіть написати її завжди з протоколу clio....прямо зараз, мені цікаво ? ризиковано ,ce втрата кодування форсунок,або ви можете йти досить комфортно? завжди з mpps, звичайно.....файл, який я читав ? є jimny 2004 року, я можу покласти його в базі даних, або ми думаємо, admin дякую
хлопці, я в л я прочитав з галло-v2 і файл ? у 40kb...... не змушує мене читати весь....що я роблю?
звичайно, тобі закон від 40 і для тих розмірах, не розпізнається titanium,то потрібно змінювати все вручну, використовуючи 2d-графіки
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ