-
bmw 320d 2005 рік
Добрий день! у мене проблема з цим автомобілем, клієнт хотів замінити оригінальні лампи ксенон з 6000к, то, очевидно, sicccome кілець не красивий жовтий колір хотів замінити лампочки з angel eyes з led, проблема з led ? що ви спалюєте, ? третя пара, яку ми ставимо, і вони згоряють.
ми намагалися поставити світлодіоди can bus з зовнішнього опору лампи key on блимають, і в довгостроковій перспективі, то ви спалюєте.
когось була така ж проблема?
-
я, наприклад, один мій клієнт я встановив кілька світлодіодів з опором у smd і не спалахнули-й?. Протягом 6 місяців або близько того, не мають, так як проблеми ? справили на світло...
-
це точно, в суті, ці світлодіоди не вічні, і я не розумію, що капуста створює cos? багато неприємностей
-
Для мене ? матеріал, який ? мало.., я знаю, однак, що в свою чергу, якщо вони знаходять деякі з опорами якості? вище. Ви повинні спробувати їх
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Не купуйте Світлодіоди відповідних ІМХО, я їх встановлені на авто, і я ніколи не скаржився на проблеми поганої роботи, думаю, що мої Світлодіоди на BMW 118D тривали не менше 2 років! Лампи малюєте?
-
імхо??? так, але я не кажу ряду 1, але в 1 серії 3, та світлодіоди, які ми монтуємо горять все.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму