Сторінка 1 з 13 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 128

Обговорення: kess v2 клон

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308

kess v2 клон

привіт всім, я хотів би купити kess v2 клон для зіставлення спокійно моя c2 vts з ебу bosch me 7.4.5, що ви думаєте?
    я не заперечую, що я хотів би також зіставити з іншими авто .. чекаю ваших думок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    відмінний інструмент.. але у вас тільки 50 маркерів, c? голоси навколо, що хтось вирішив цю проблему маркерів.. решта ? ок..
    для покупки перейдіть на те я форумі або зверніться тут info*professionalchiptuning.net
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-02-2014 до 20:39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    я не вважаю інтернет-магазину, форуму, я вже зв'язався з цією ***** ви знаєте, мені, де знайти такий магазин!? ви говорите, що мій автомобіль, я можу його зіставлення спокійно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    я бачив, справді магазин не c? більше.. а вам дадуть відповідь " май терпіння .. для вашого автомобіля є проблеми.. також інші кошти, можуть прочитати.. однак де їх отримати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    тепер я не довіряю ще типу galletto досвід заблокована 3 рази .. зараз ? була зіставлена моїй машині з mapper та обладнання офіційний kess v2 ? клон досі я чув про нього добре , я хотів би вказати на те, що ти знаєш, що цифри бродить?

і якщо домовлятися на kess v1 клон? що змінюється від 2?
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-02-2014 до 20:40

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    у kess v2 клону вони взяли маркери і поставляється компакт-диск з керівництвом, щоб змінити старі так, що вони теж не мають пі? межа писання.
    я тільки що купив, але у мене виникли проблеми (проблема будильника - wake up error), отже, я не можу прочитати жодна машина. допомогу від якого я його купив сказав, що мені буде відправляти? відсутній файл: подивимося.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ця проблема маркера закінчився anhce, я їх чув, але деякі вирішують зміна мікро-і вам дають комплект завжди їх gialini бачив, що ви придбали компакт-диск, щоб змінити маркер, ви можете відкрити розділ і розміщення контенту і sicuramento, то ви posssiamo допомогти явно краще, ніж промелькните файл і постав пас, нехай не всіх, то завантажують вміст.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    ця проблема маркера закінчився anhce, я їх чув, але деякі вирішують зміна мікро-і вам дають комплект завжди їх gialini бачив, що ви придбали компакт-диск, щоб змінити маркер, ви можете відкрити розділ і розміщення контенту і sicuramento, то ви posssiamo допомогти явно краще, ніж промелькните файл і постав пас, нехай не всіх, то завантажують вміст.......
    проблема, що я не думаю, походить від маркера бачив, що я ніколи не використовував
    допомогу мені посилає папку з файлами скопіювати в sd kess cos?, в теорії, щоб вирішити мою проблему.
    після avr? крім роботи, condivider? інформація та файли, які вам потрібні, у тому числі і керівництво, щоб "реабілітувати" kess з маркера минув

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    я хотів би знати, де ви її купили? скільки ви витратили? яка різниця ce з kess v1 клон?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    я хотів би знати, де ви її купили? скільки ви витратили? яка різниця ce з kess v1 клон?
    у kess v1 я його не знаю.
    я не можу linkarti сайт для врегулювання, але я не comrpato в Італії

Сторінка 1 з 13 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •