привіт всім!!!!
мені потрібно видалити fap на Fiat Panda з двигуном ecu 8F2-P2...
Відкрити цей ecu ? досить ризиковано...який інструмент читає і записує дані в послідовний?
У mpps,galletto v53...
? можна?
привіт всім!!!!
мені потрібно видалити fap на Fiat Panda з двигуном ecu 8F2-P2...
Відкрити цей ecu ? досить ризиковано...який інструмент читає і записує дані в послідовний?
У mpps,galletto v53...
? можна?
З Mpps можете зробити, не читаю, якщо це 70cv в K-line ви можете прочитати в пір'ї для читання ставить нас майже годину, а якщо ? в Can-Bus змушує virtual read, або позначте ecu, і ви отримаєте вихідний файл, в іншому разі відкрити і читати в j-tag з півень, якщо ви мало знайомі, не ? важко, я тестування півень, v53, і я пробував на двох mjt-8xx
Терпіння і чеснота сильних..
чому? з mpps ? ризиковано?
я повинен перевірити автомобіль, якщо...? 70cv я можу читати її в школі з півник?
я читала, що півник закону в послідовний...в школі було б краще без того ecu...
якщо ви можете зробити резервну копію....або подивитися, якщо gi? справжнє читання зроблена, туристичне ....*****unque з півень не повинні мати ніяких проблем у послідовний....
уточнення: mpps і півник клони
однак автомобіль ? 55 квт
Я на panda 8f2 b2 , 75 л. с., у мене були проблеми... півень читав, трохи k-line , virtual file , з допомогою форсунки все ок
я повинен був зробити immo off , у мене вихід в діві ... я не зміг це нічого... вимкніть підключити ktag закон ... всі файли в 00
я намагаюся 53 підключається один раз в jtag ... потім нуль.. не читає ,я думав до ебу пошкоджений, обмін body, який був alluvionato , читаю в мікро роблю транспондер
programmo ключа, автомобіль на велосипед!!!
на punto evo не проблема???? info я бачив, що, можливо, потрібно прибрати опір від нуля H на cmd ??
я думаю, що kess v2 повинні зробити, читання і запису через послідовний порт
ви також півень і завжди , але на це немає!!!
цікаво, хто більше? експерт з мене, на ці автомобілі, маючи орі у пу? записати файл, вирізати з mpps, як ви робите на g.точки 6f3
що рік, і це машина???
Що таке заєць? Кролик Abarth