Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 49
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74

рада зчеплення fiat 500 1.3mjet

У мене є 500 2007 року, одна з перших і, вже? у 45000km муфта прослизає, коли з'? вологий. машина не має pi? fap і ? підключені soft, ми на 90ina резюме, і пара не ? роздуті (через проблеми зі зчепленням).
    знали б порекомендувати посиленого зчеплення монтувати на місце оригіналу?
    дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    я сумніваюся, що це проблема зчеплення, тому що на той автомобіль, встановили турбіни більше і не робить...а ви бачили, якщо йде масло вище?? коли ви розібрали ви могли б зробити мод, щоб дати йому більше навантаження, оригінал!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    багато власників 500 1.3 зіткнулися з такою проблемою, особливо на ранніх версіях (моя ? але 2007, одна з перших). обмін ? зчеплення не ті, що встановлені на місце, бенс? ті, що використовують на panda

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав Ріккардо#28 Visualizza Messaggio
    багато власників 500 1.3 зіткнулися з такою проблемою, особливо на ранніх версіях (моя ? але 2007, одна з перших). обмін ? зчеплення не ті, що встановлені на місце, бенс? ті, що використовують на panda
    Ви provatoa попросити люменів на фіат

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    а також поліпшує на оригінал ...шляхом зміни параметрів taratuta, які зроблені на маховику!!тобто на форумі професійних механіків на них слово!!QUOTE=Riccardo#28;77078]багато власників 500 1.3 зіткнулися з такою проблемою, особливо на ранніх версіях (моя ? але 2007, одна з перших). обмін ? зчеплення не ті, що встановлені на місце, бенс? ті, що використовують на panda[/QUOTE]
    Що таке заєць? Кролик Abarth

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    також panda мені видається, що не мають проблем зчеплення...
    у будь-якому випадку, якщо ви хочете змінити краще, я раджу вам взяти всі запчастини fiat...
    ви можете встановити версії 90cv від multijet або dobl? завжди з тією ж двигунами,...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    А я знаю, що зчеплення panda і дуже ніжною, так само, як і встановлений на бензин і не бачив, багато пари,так що, якщо група передач і зчеплення, а одно, як panda і для цього у вас є проблеми,проте я не думаю, що потім встановити зчеплення 90 коней, тому що 90 коней збирає обмін m20 з двухмассовом маховику, як ваша, і різні, і в, а також monomassa.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    також panda мені видається, що не мають проблем зчеплення...
    у будь-якому випадку, якщо ви хочете змінити краще, я раджу вам взяти всі запчастини fiat...
    ви можете встановити версії 90cv від multijet або dobl? завжди з тією ж двигунами,...
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    А я знаю, що зчеплення panda і дуже ніжною, так само, як і встановлений на бензин і не бачив, багато пари,так що, якщо група передач і зчеплення, а одно, як panda і для цього у вас є проблеми,проте я не думаю, що потім встановити зчеплення 90 коней, тому що 90 коней збирає обмін m20 з двухмассовом маховику, як ваша, і різні, і в, а також monomassa.
    Panda Бензин і Panda 1,3Mjet з одного зчеплення?
    не n? відчувається..
    манро говорить dela Panda 1,3Mjet..
    і ще 1,3Mjet 90cv 5-ступінчастою коробкою передач і моно-маса 6-ступінчаста, бі-маса

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Мені було сказано, механік, fiat, що тільки для panda 1.3 mjet 70 к.с., був встановлений той же блок перемикання передач муфти бензин, то я не знаю, щоб бути впевненим, що ви повинні зробити дослідження. У будь-якому випадку ви 5 марсі і monomassa я не думаю, що на цей варіант, але ви завжди повинні бачити, якщо вони адаптовані

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    точне cinqueturbo....
    у dobl? 1.3 multijet 90cv 5-ступінчаста коробка передач монтується маховик monomassa з муфти від 215мм
    500 1.3 multijet 75cv або panda 1.3 multijet 70cv 5-ступінчаста коробка передач гірський вони теж літають monomassa? зчеплення ? 200мм діаметром...змінити також і плато, що з фрицца від 215 має пружину більш жорсткою, тому тримає більше пари.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •