Результати 1-4 з 4

Обговорення: Розраховує км Audi tt

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935

Розраховує км Audi tt

У мене проблема з цієї машини, що я не знаю, де взяти. На практиці мені приходить клієнт, який має проблеми блоку циліндрів, викликаних тріщини приладової панелі, що не повідомили про дуже високій температурі (ці я завжди знаю, дефектні), а потім ремонтують двигун і посилаю на ремонт приладів одного типу, який в той час ? зник, і я не зупинявся таблиці pi?. Зараз проблема ? що в приладовій панелі ? укладений код, ключ, і тому я не можу поставити в рух машини, хоча я знайшов інший приладової панелі. Як ви могли б зробити???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Якщо eseguissi в scodifica ебу не має вирішити...?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    вам необхідно вказати більш точні дані машини модель c.c , cv рік і ін..... і тоді вам доведеться розміщувати файл орі розділ і скопіювати посилання цей розділ....
    сказавши, що, якщо на вашому ecu ? можна зробити immo off разом єдине, що потрібно зробити ? відкрийте панель і видалити індикатор ключа.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    На щастя, це ви ? представлені тут і мені повідомили приладової панелі.

А я, здається, зрозумів, що просто riverginare в іммо в одному, а потім назад самонавчання бачив ? ми? що ? було зроблено на машині після того, як поставив відсутній шматок, і він поклав на мотоциклі, не торкаючись нічого.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •