Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

peugeot 206 проблема після км

Чет я зробив мод, у вас км на цій машині 206 2001 року, не пам'ятаю, з об'ємом двигуна 1100 benz, мені здається.
    Проблема ? народилася після того, як я працював з digiprog в bsi, зробив мод, як я думав, але замість цього, не ? було так, включаю запалювання і бачу, що стали км 911320... капусти.
    оскільки e2p ? корумпованою, принаймні, я думаю, бачили, що я не знаходжу більше км ( я боюся навіть, що не їдьте більше) я кажу про це, хоча я не пробував, чому? відчуваючи друг прислав deto, що в e2p c'? також code, ви могли б мені допомогти, як я можу це зробити?
    якщо я беру bsi повну картину під знесення, як і чому problmea dell стартера?
    додаю читання підрахунку і bsi.
    я чекаю якоїсь інформації і інше рішення, якщо хтось може мені допомогти.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ви читати bsi ? пошкоджена під час цієї картини повідомляє, що насправді пробіг вам потрібно читання bsi з тим же номером зробити його діви переобладнати ключа з pin code riverginare блок управління двигун
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Чекає, що ви не дотримуюся, якщо я з bsi і той же номер, для riverginare, що scodifico, ви знаєте, яка програма добре працює?
    Зробив bsi scodifico ебу двигуна, і що тоді?
    усе часткове, або повне?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    починає робити uan фото табличка bsi давайте почнемо з цього, що так ми знаходимо в мережі читати не corrrotta
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    тоді сьогодні я зробила тест запалювання і закриття дверей, все ок, працює, єдине, я км не повертаються ne знаменує 566382 хто може дати мені в око e2p, якщо ви зможете їх знайти?
    додаю обидва файлу ліжка вранці dell e2p, що табличка bsi
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    File Allegati Файл Вкладення

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •