Привіт всім, мені запропонували galletto 1260 мета ціна використовується на цьому форумі... Хто-небудь знає, якщо це півень назад євро 5?дякую
Привіт всім, мені запропонували galletto 1260 мета ціна використовується на цьому форумі... Хто-небудь знає, якщо це півень назад євро 5?дякую
на мій погляд, в даний час 1260 і зберігати... якщо не грати на своїй машині, щоб інші пі? раз не працює, і ті, хто працює! Думаєте, що у мене два будинки.. один з них ще не розміщено.... але я висів на стіні, чому? кожен раз, коли мені потрібно було!!!!
Вчора ввечері я використовував kess, а я закоханий SN....
навіть у порівнянні з 1260... в порівнянні і giocattolino.... ( хоча я як завжди.. )
Я не знаю, якщо ви можете вставити посилання я знайшов хороший півень v54 порадив зареєстрований в районі, де він сам ? був в шоці від матеріалів півня не оригінал, але хороший продукт не клон клон клон
немає посилання на правила забороняють... а давайте подивимося, що відповідають ветеранів ..![]()
так,... в деяких рідкісних випадках може бути. Але особисто мені дуже страшно ! це просто електроніка все так просто і банально, що не дає мені ніякої впевненості, і я завжди мука, коли використання
1260 були дуже неточними, але там була версія з душовою металевий, який працював дуже добре, однак, говорячи про "копії" ? завжди краще мати все в дім, кожен інструмент компенсує помилки іншого
у самому справі.... я перевіряв їх, перш ніж сказати так.... тоді, коли ви не знаєте ще, що робити, принаймні, у вас є альтернативи, навіть якщо економічні і неточною![]()