Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: galletto 1260 і

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172

galletto 1260 і

Привіт всім, мені запропонували galletto 1260 мета ціна використовується на цьому форумі... Хто-небудь знає, якщо це півень назад євро 5?дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    на мій погляд, в даний час 1260 і зберігати... якщо не грати на своїй машині, щоб інші пі? раз не працює, і ті, хто працює! Думаєте, що у мене два будинки.. один з них ще не розміщено.... але я висів на стіні, чому? кожен раз, коли мені потрібно було!!!!

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Вчора ввечері я використовував kess, а я закоханий SN....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    навіть у порівнянні з 1260... в порівнянні і giocattolino.... ( хоча я як завжди.. )

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Я не знаю, якщо ви можете вставити посилання я знайшов хороший півень v54 порадив зареєстрований в районі, де він сам ? був в шоці від матеріалів півня не оригінал, але хороший продукт не клон клон клон

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    немає посилання на правила забороняють... а давайте подивимося, що відповідають ветеранів ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Citazione Спочатку Написав corland Visualizza Messaggio
    на мій погляд, в даний час 1260 і зберігати... якщо не грати на своїй машині, щоб інші пі? раз не працює, і ті, хто працює! Думаєте, що у мене два будинки.. один з них ще не розміщено.... але я висів на стіні, чому? кожен раз, коли мені потрібно було!!!!
    ? компенсує всі разів, що ще недавно півень, два не хоче чути, робити свою роботу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    так,... в деяких рідкісних випадках може бути. Але особисто мені дуже страшно ! це просто електроніка все так просто і банально, що не дає мені ніякої впевненості, і я завжди мука, коли використання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    1260 були дуже неточними, але там була версія з душовою металевий, який працював дуже добре, однак, говорячи про "копії" ? завжди краще мати все в дім, кожен інструмент компенсує помилки іншого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    у самому справі.... я перевіряв їх, перш ніж сказати так.... тоді, коли ви не знаєте ще, що робити, принаймні, у вас є альтернативи, навіть якщо економічні і неточною

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •