Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817

форум просить більше зусиль до суспільства'

хлопці, я хотів би попросити всіх, не виключаючи нікого, щоб допомогти форум збільшити наші контент типу:

у нас є розділ файлів іммо
    у нас є банк даних файлів орі
    у нас є банк даних вручну в майстернях
    і т. д. і т. п.

для файлів орі я працював багато в минулому,і сьогодні включивши файлів орі, втрачені з МОЄЇ вини
    і я ще багато що включаються файлів в інші бренди вже справжнє, а для файлів іммо я не повернувся"
    тому я прошу всіх взяти участь і допомогти форум, але пам'ятайте, що ви допомагаєте собі мати точку відліку, коли ви шукаєте файл орі і т. д., і не тільки я вставив 85% files орі в даний час,тому, хлопці, ми робимо все можливе,неможливе (ДЕ, прошу ВАШОЇ ДОПОМОГИ) і для чудес ми готуватися, hehehehe,всім дякую.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я не бачив відповіді немає, дивно..........

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я думаю, бути одним з небагатьох, хто допомагав і продовжує це робити кожен день...так що мені не відповіли, чому? я не відчуваю, викликав з цієї дискусії
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Навіть я в свій маленький, навіть крихітний, я намагаюся внести свій внесок

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Точно, як каже msport всі матеріали, файли і т. д..і т. д.. що ви поклали sara' consiviso від всіх нас, таким чином, крапку, де знайти те, що ви шукаєте зараз.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    насправді, хлопці, я не маю на увазі, зокрема, ніхто не зрозумів, що якщо і можна це займає хвилину, більше співробітництва.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Хлопці, немає необхідності виправдовувати себе, розмістивши свої власні мотиви, не докір, коли сказав msport але лише запрошення до участі більше всіх, і, насамперед, я хотів би уточнити для тих, хто з декількох повідомлень не писати, лише у разі досягнення частки 50mess, що я-інший адмін давайте подивимося, хто бере участь

L ADMIN
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо я кажу, мій...щиро час, f? postai до msport посилання, яка credvo може бути корисним на форумі, але чесно кажучи, я не мав ніяких наполегливої з його боку, може бути, чому ? дуже зайнятий, що стосується файлу або керівництва, ті, які у мене є в моєму posseso вже вони у вас є, так що я думаю, вони марні...
    я не хочу виправдати, але, в деякому сенсі, я відчував, викликав....
    однак, якщо вас можуть зацікавити ? їх не у вас на форумі, у мене є кілька pdf fiat fornti від одного, що він мав aasistenza fiat..і курс на двигуни fiat multijet з багато корисної інформації в інший, і якісь вказівки, у вас sgreti приховані на ducato 3.0 mjet...
    якщо ви хочете, я можу їх поставити, має всі...
    Востаннє редагувалось манро; в 01-11-2012 23:20

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ви манро насправді я як і раніше pm зберігається, отже, не мене вони забули тільки, що я не могла бачити посилання для відпочинку, якщо ви хочете щось розмістити, і ви, і хто хоче поділитися і в той же час, дай мені руку зробіть наступне:
    zippa вміст за допомогою winrar і вставити пропуск за вашим бажанням,а якщо маленький, то прикладіть мені пас і напишіть зв'язатися з msport для pass, якщо і " кремезний такий навантаження на sendspace вставити посилання і все одно мені пас,хороша робота для всіх.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    msport я не зрозумів, де стиснути або прикласти документи?у поштовому mp? або у відповідному розділі?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •