Спочатку Написав
DarioJtd
Привіт всім!!!!Я перебуваю тут, щоб запитати вас, якусь пораду,враховуючи, що я тільки що запущений якийсь маленький "пластична хірургія" на моїй Точці 1.9 Jtd,ringiovanendola трохи icon_e_smile.gif .Я встановив наступні речі: форсунки, плюс cod.остаточний 119;насос уприскування дизель 2.4 Jtd,R 65;комплект маховик monomassa зчеплення нажимной диск посилені by До Мене.муфти;фільтр подвійний конус бавовна;зняв каталізатор і вся система egr,перероблено поширення повної, з заміною водяного насоса;різка в комплекті з заміна масла в двигуні і фільтра,масла в кпп,фільтра дизельного палива і paraolii різні.Кілька днів я взяв також фронтальний інтеркулер,різних труб, щоб повідомити нам розрядку і навколо труб, а також хороший турбо плюс Borg Warner/KKK BV 50-похідні Альфа 159, 2.4 Jtdm, 200Cv,вже змінено в атаки, щоб адаптуватися до Jtd (ще зібрати,враховуючи, що я готую колекторів, з чавуну адаптації),перш ніж це зробити, але почати я б хотів зрозуміти,як далеко для регулювання/управління змінної геометрії?Враховуючи, що в моєму випадку привід в депресії, я замінив його на тиск, що вже мав.Я також чув, що деякі,змінивши в блок управління, система оригінальне, overboost,через клапан Pierburg,управляти геометрії.І можливо, по-вашому, чи що?Інші в очікуванні, і дякую за всі відповіді! icon_e_wink.gif