Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: boot edc 17 cp20 мікро-tc 1796

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293

boot edc 17 cp20 мікро-tc 1796

хлопці, добрий день намагаюся зробити завантаження цього ecu,я зробив усе посилання або потримайте з'єднання і поки все ок,натискаю read all для bachup і мені виходить ця помилка:на ПОЧАТКУ ЧИТАННЯ error enter key error unlock password read - try tool tricore пароль tprot v08....на практиці я назад тільки для читання флеш,якщо б я неправильно щось я не робив нічого читати!!!!що скажете????? я не або досвід на цих ecu....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    з того, що ви читаєте, gallo2?, якщо ви подивитеся в папку documents, що містяться в fgtech що ? пояснити щось, що відноситься до tprot я думаю, що це захист antituning, потім чекає, навіть якоїсь інформації від пі? експерти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    можливо, ви не pasword для tprot
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт, хлопці, тим часом, спасибі!ви могли б пояснити краще, я не розумію!!як я можу отримати пароль для tprot???на півня v53 ce функція, але я не робить!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав alfetta80 Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці, тим часом, спасибі!ви могли б пояснити краще, я не розумію!!як я можу отримати пароль для tprot???на півня v53 ce функція, але я не робить!!!!
    я заявляю, що я ніколи не зробив, і тому, безумовно, я не можу навчити вас? я здається десь читав, що функція, яку ти кажеш, що c'? у gallo повинні точно визначити, passw, а потім дозволити собі читати те ecu для цього я вам сказав чекати фахівці, чому? їх, безумовно, знають, як пояснити краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    функція, яка знаходиться в cock tprot вийшло, але видає помилку,не знаю, якщо помиляюся, але ж мало помилятися, то я вибираю trpot passwoerd то я даних ecu і не робить!!!boooo!!s, а хтось більш досвідчений може мені допоможуть...дякую!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    Благо, закони про документ, для tricore, і подивитися процедуру для vag pass tprot read, ви повинні торгувати один cable пін-out, або зробити з ecu montatta в машини.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    дроти їх або обміняти зелені з червоними і чи зняв провід сірий, зараз дані ecu можу отримати їх, але я не можу зробити нічого, як ніколи?на практиці я повинен зробити читання файлу як це працює???яка точна процедура??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я пішов читати pdf, і я також говорить, що поміняти місцями проводи зелений з червоними використовувати драйвер tprot v8/10, але потім повернутися і спробувати знову в boot mode повертаючись до умов і раніше (так що я знову з проводів зелені + сірий завантаження з опором), і якщо все ще не працює, спробуйте знову драйвер tprot з ебу встановлений на машині (вони хочуть сказати, від серійних?)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт сіско але використовувати драйвер, що збираєтеся до мене на tprot тому зробити тільки дані ecu я не бачу нічого

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •