Привіт всім я Андрій Piovese , навіть для мене", користувачам була надана самій собі і з автомобілями, і тому я зареєстрований на цьому форумі ? pi? підготовлений, щоб дізнатися про це більше? в електроніці . Дякую і вітаю всіх.
Привіт всім я Андрій Piovese , навіть для мене", користувачам була надана самій собі і з автомобілями, і тому я зареєстрований на цьому форумі ? pi? підготовлений, щоб дізнатися про це більше? в електроніці . Дякую і вітаю всіх.
ласкаво просимо на форум, розкажіть нам, а також, скільки вам років, де ви знаходитеся і що ви робите в житті. гарне продовження
Привіт Leandro89 дякую за прийом, як робота, я працюю, так і логістики, що на експлуатацію і технічне обслуговування / ремонт промислового обладнання я займаюся також електроустаткування і систем автоматизації, починаючи з маленькою, я пристрасть, двигуни, двигуни vespette мотоциклів та автомобілів .
Але майже рік у мене проблеми з мого авто є? вже витратили багато грошей, але ogiuno каже, що його .Я хотів домогтися успіху в copirci пі? бачив, що для мене ? проблема програмного забезпечення блоку управління . Для вік: мені 39 років, не просто молодий привіт.
привіт і ласкаво просимо
здрастуйте, андрій ласкаво просимо
ласкаво просимо між нами.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
привіт ласкаво просимо