Результати 1-9 з 9
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172

як порівняти два файли, орі

привіт, хлопці, хто-небудь знає точно, як порівняти два файли орі з ecm? див. графік тип різницю між 150cv і 170 ?або прискорення між 165 і 170cv?спасибі тим, хто може мені допомогти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Я бачу, що дурна, з-за того, що два ебу однакові і неможливо їх знайти.. хоча ж засобами і тим же блоком, як правило, зміни в програмне забезпечення... але для порівняння можна знайти в обидві карти, які вас цікавлять, і потім заблокувати один з двох, а потім посуньте інший, поки не " каскад " ... простий, але інтуїтивно зрозумілий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    замість цього це просто, просто взяти 159 для італійського ринку і 159 за кордоном..... італійська 150cv іноземній 170 к.с., такий же ебу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    те, що мав на увазі, corland ? що коли у вас на руках два файла і порівняйте їх, ви знайдете відмінності, які впливають не тільки відмінність відображення
    якщо потужність декілька, ймовірно, будуть мати версій програмного забезпечення (навіть якщо на тому ж обладнанні), тому порівняння не ? cos? негайно
    ви повинні бути в змозі розрізнити, що залежить від програмного забезпечення, що залежить від різної управління параметрами
    цей автомобіль не знаю, але, на мій невеликий досвід, порівнюючи ori інших машин з таким же hw криві були вже? вирівняні
    у разі, якщо не було ваапсче? єдине ? знайдіть область вашого інтересу, і спробувати вирівняти ці два файлу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    справді, чому? використовуючи кнопку x см з кроком вам дар? також всі інші криві, які будуть мати біт різних

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав Exelion1986 Visualizza Messaggio
    те, що мав на увазі, corland ? що коли у вас на руках два файла і порівняйте їх, ви знайдете відмінності, які впливають не тільки відмінність відображення
    якщо потужність декілька, ймовірно, будуть мати версій програмного забезпечення (навіть якщо на тому ж обладнанні), тому порівняння не ? cos? негайно
    ви повинні бути в змозі розрізнити, що залежить від програмного забезпечення, що залежить від різної управління параметрами
    цей автомобіль не знаю, але, на мій невеликий досвід, порівнюючи ori інших машин з таким же hw криві були вже? вирівняні
    у разі, якщо не було ваапсче? єдине ? знайдіть область вашого інтересу, і спробувати вирівняти ці два файлу
    Великий exelion.... на щастя, ви пояснили краще, що я сказав... я чув, взяв один, який говорить речі, в vanvera і замість цього я лише хотів допомогти !! )

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав corland Visualizza Messaggio
    Великий exelion.... на щастя, ви пояснили краще, що я сказав... я чув, взяв один, який говорить речі, в vanvera і замість цього я лише хотів допомогти !! )
    тихий corland був дуже добре зрозумів.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    тихий corland був дуже добре зрозумів.
    спасибі ugoboss !!