Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

читати ecu marelli iaw 5af діви

Чет мені потрібно встановити новий ecu на пункт 188 1.2 benz/метану з ecu iaw 5af
    перш ніж його прийняти код, я хотів би зробити резервну копію ecu , як flash, що dell eprom.
    після установки, як я повинен робити, щоб не дати взяти код і прочитати ecu незаймана?
    якщо зняття антени на замку може бути рішення?
    останнє питання, якщо я читаю з kess v2 я закон (flash eprom?
    Я чекаю якоїсь інформації
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    На деяких ecu, достатньо було просто встановити, запустити машини, то вимкнути її з включеною передачею без рамки, off, і ви могли отримати екю все ще незаймана , з цього замість того, останнє, що я встановив, я думаю, що ви отримали код, чому? перші 10 або 15 секунд, машини не ? гру, після я повторюю кілька секунд, я думаю, що він зберігається код ? почалося.
    В кожному випадку ? є ecu легко зробити богородиці з tool, присвячений знайти деякі колеги, хто може зробити роботу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Моя проблема, не ? scodificarla ? що я хотів зробити резервне копіювання ecu і нову ternerla у разі використання, а також scodifcata, от і все.
    Це ж, як же, але ви говорите, що якщо йду, антени від ключа приймає той же код?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я не став би витрачати багато часу, на вашому місці. У riverginazione ви з півень і 2 резисторів в boot mode...

Для читання повної потрібно а поставити в boot і що вона не стільки сенсу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    Моя проблема, не ? scodificarla ? що я хотів зробити резервне копіювання ecu і нову ternerla у разі використання, а також scodifcata, от і все.
    Це ж, як же, але ви говорите, що якщо йду, антени від ключа приймає той же код?
    Зняти antennina не варто слідувати порадам іншого колега привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    уважний, іноді зависає навіть на читання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    я зрозумів, я залишаю стояти було правильним для vare резервне копіювання ecu нової діви.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •