привіт, хлопці, я повинен зробити Bmw X5 cc3.0 2004 році я хотів би більше інформації, за допомогою якого інструмента читати і писати в бд без проблем, бачили, що такі інструменти, як я Fgtech v. 49 Magpro v4,2 Mpps v,5
привіт, хлопці, я повинен зробити Bmw X5 cc3.0 2004 році я хотів би більше інформації, за допомогою якого інструмента читати і писати в бд без проблем, бачили, що такі інструменти, як я Fgtech v. 49 Magpro v4,2 Mpps v,5
якщо півень і хороша якість? ви без проблем
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
на bmw ми завжди рекомендуємо bekup в bdm
привіт, якщо я правильно пам'ятаю ? один edc15 ,робив деякий час назад з старого півня, а потім
Привіт, хлопці я зробив читати весь півень і сім'ї і 3.0 d bosch dde.4.0, і я з файлу 512 але потім, коли я пішов, це не змушує мене писати, error data 9, потім я зробив спробуйте прочитати його з Magpro, і я тільки драйвер edc15c4, і я прочитав тільки даних і файлів, і 48kb pero, я не хотів ризикувати писати з травень зараз в який і королівської сім'ї ecu і світлі півень не пише, замість screen error півень
я думав, це було edc16 для цього я bdm
необхідно змонтувати edc16, якщо і так, я пропоную резервного bdm
я ніколи не мав проблеми з цим авто. деякі я навіть зчитуються і записуються cn mpps
я зараз використовую kess ориг, але перший автомобіль цієї ж обробляється з mpps без будь-яких проблем ви просто уваги в стадії написання поставити хороший блок живлення до акумуляторної батареї машини і покласти в напругу також пк
я з mpps я не пробував класична 2 дня до мене і спалили, і це було в 5 ст. зараз або взяв v. 13, що ви говорите, я впевнений, з 13 див.
13 див.