Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172

турбіна, що обертається, суха і помилка p2563

привіт, хлопці,цілком можливо, що обертається турбо суха,чи це тільки враження? трохи d масла на борту було, але обертається мені здавалося, дуже сухий,мій друг сказав мені, що nn l ніколи не бачив настільки сухий і почався зірка, а коли він закрив l egr...
    і чи це можливо? масло і все ок,
    робить добре spruzzargli ескіз масла на обертовій???
    і ми знайшли навіть в цьому помилка
    привіт спасибі всім, хто зможе нам допомогти
    гарне неділюerrore.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    що ви маєте на увазі для сухої? сухий,без residuii масла в двигуні? я не зроблю, занадто багато проблем, якщо крильчатка була сухою і чистою, хотів би сказати, що турбіна не тягне на нафту і, отже, controllerei, якщо мастило ж відбувається, або, як часто буває, ви ottura шланг мастила з нагару масла в двигуні.
    код помилки, який виводив на автомобіль, який ви виявили? однак той dtc вказує, вимірювання аукціону змінюваною геометрією, тому ви повинні перевірити, якщо проблема в електричної або механічної роботи (депресія і т. д.) турбокомпресор

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    c і' невелика пляма масла на межі турбокомпресор,які труби треба перевірити? машина і' bravo 2.0 165cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    на якій межі? де подивитися крильчатку всмоктування? можливо, документ з фотографією, все одно пробка, і те, що подача масла на турбо-для змащення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    привіт macinische,переконайтеся в тому, що c-це хороша змазка turbo.....трубка що відходить від блоку і надходить на turbo у верхній частині ? те, що вхід масла в той час, як нижче ? назад у те, нагнітання в установку місце в блок циліндрів, як правило, c'? невеликий фільтр очистити то сек ну труба, і ви на місці

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    ви де повертаючи їх прямо на межі турбокомпресор... завтра controllero труби, але те, нагнітання і супер чистий... єдине, що мені сказав мій друг, який, перш ніж закрити egr у верхній шланг подачі мастила приходило більше масла, насправді, всі труби і муфти були найбільш забруднені тепер набагато більш сухою і чистою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    ви де повертаючи їх прямо на межі турбокомпресор... завтра controllero труби, але те, нагнітання і супер чистий... єдине, що мені сказав мій друг, який, перш ніж закрити egr у верхній шланг подачі мастила приходило більше масла, насправді, всі труби і муфти були найбільш забруднені тепер набагато більш сухою і чистою
    це ? нормально, тому що на холостому ходу двигуна з egr активна натовп збирається майже зупиняється, а з egroff натовп обертається швидше так що це ? нормально.що стосується l помилка в ecu дві речі ? був зворушений, ще щось в картку або як вам порадив колега у вас виникли проблеми з електричним приводом/механічний в turbo стиснення в геометрії.

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Спасибі, не торкнувся нічого, тому що він тільки закрив egr, може бути дано через додатковий модуль цієї помилки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    додаткові модулі, як правило, дають лише неприємностей.....зазвичай ? бажано зробити гарне відображення

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Безсумнівно, але мій питання було іншого..

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •