Привіт всім,
я програміст eprom eprom, наведеного вище, розмір ? 16k, але те, що я не повернутися ? що, якщо я намагаюся відкрити його з ECMtitanium, не знаходить автоматично драйвер правильно, але я повинен піти і вручну шукати з марка і модель автомобіля....
Як ви думаєте, як ніколи? я міг би, що читав погано?
Додаю файл cos? спробуйте самі і дайте мені свою думку...
Привіт, може бути, я прийшов до висновку,..... Я не пам'ятаю, але файли BIN або HEX (формати читання програматора eprom) повинні бути розшифровані, щоб їх можна було прочитати правильно з ECM?
Якщо ви мене пам'ятаєте, як ви це робите? Або, якщо хочете, щоб програма конкретного когось, ce l?
Дякую
Блок управління IAW04E wh4w.08/90k-9b
Востаннє редагувалось Backgroop; 30-05-2014 до 17:30
На жаль, я повинен вам суперечити.... Так як в базі даних у мене файл .ori (для іншої одно ідентична тій, що мені доводилося читати), і в цьому випадку драйвер ECM, якщо l ? знайшов тільки.....
Добрий день, проблема у мене в запису, я практично вирішена програміст хотів просто ім'я і назву правильне, чому? мені пояснили, що деякі eprom починаючи написано 5 вольт, і інші 3,5 вольт, тому не міг написати.....
Треба завжди читати і дати всі необхідні дані.
Привіт, вам цікаво, як я можу бути впевнений, драйвера для відкриття карти правильно, чому? випадково, на днях, я відкрив цей файл орі (опубліковано раніше) з іншого драйвер, і я помітив, що замість того, щоб 4 карти для ін'єкцій (з драйвером D20_6228), з іншого драйвер у мене був тільки один.........
Як я можу відчувати себе комфортно використовувати драйвер?