привіт всім, я хотів би погляд на карту, зроблені мною, моя c2 vts .. не знаю, як піде машина, чому? не я завантажена, не маючи l прилад для цього..
хотілося б думка і де поліпшити всім заздалегідь дякую
привіт всім, я хотів би погляд на карту, зроблені мною, моя c2 vts .. не знаю, як піде машина, чому? не я завантажена, не маючи l прилад для цього..
хотілося б думка і де поліпшити всім заздалегідь дякую
Відсутній оригінал, якщо ? у банку даних електронної пошти Посилання!
http://www.professionalchiptuning.ne...ead.php?269-c2 файл ? 907/167
я бачив карту, уважний, що він smagrito повного навантаження , якщо ви подивитеся на значення, ви розумієте, що ? карта лямбда ... підвищення вартості smagrisci , заздалегідь, не знаю, якщо ви високий, але потрібно змастити, а потім покладіть її до школи з аналізатори лямбда і склад газу, так розумієш, куди рухатися, я не знаю, якщо метелик на ці ? для розблокування
але бензинові двигуни проходять вони тості для зіставлення , ризики легко погіршити , без адекватного інструментарію, то якщо ви хочете написати , ви не повинні пробити поршні
з повагою
навуглерожування краще ніж оригінальні? я фільтр на панелі, що я поради? я знаю, що ранги нараховуються 1 0.75 на цей блок управління...
ніхто не знає, дати мені поради про те, як зробити навуглерожування або залиште орі? в якості авансу? я їх не дав би більше 4? градусів.. як ви думаєте
Востаннє редагувалось leandro89; 05-07-2014 до 20:38
я зробив інший з паливної орі, змінивши аванси.. як сумішоутворення, що ви мені порадите бачив, що я підходжу панель bmc ? smagrisco тільки на високих або залишити так?
ніхто не знає, як мені допомогти?
хто знає, дай мені руку я зробив інший..
ні, чому? у мене l пристосування для фіксації.. я хотів би знати, якщо логіка буде правильною і зрозуміти, якщо може бути добре