Результати 1-8 з 8

Обговорення: scodifica bmw e36 1.8

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266

scodifica bmw e36 1.8

Добрий день, у мене bmw e36 1.8 з ecu замінити. Монтує Bosch me 5.2,0261204173. Я на замовлення ecu використовується, і я хотів би знати, як вести себе з іммобілайзера, підійде, scodifica все, або якщо ? можна перенести щось з старого ебу. Спасибі всім.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    привіт,якщо " ебу, що ви замовили, а одно за вами, як HW инвертируйте спогади,якщо я не помиляюся, l іммо знаходиться в flasch 29f200!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Pi? пізно, я відкриваю і замість фото, так? прошу вас, і я впевнений, що пересадити

На ebay я знаходжу, ecu ж, як і при моїй пі? модуль ews і ключі, я повинен cos?, і я не роблю ніяких змін, правда?
    Востаннє редагувалось Backgroop; в 10-07-2014 10:43

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    точно... ключів, якщо ? можливо, вам варто використовувати тільки транспондери

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tuommo89
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    ж проблема була з мого, щоб покласти його в рух вам потрібно, tt комплект, ews , циліндр ключ", " ключ і ecu у відповідність з ключа, заднім числом, не partir? ніколи, не scodifica що блок управління

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Тому я купую комплект і сів на нього спокійною? Краще, cos?, потім я хотів би спробувати перевести 29f200 і подивитися, якщо це працює.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tuommo89
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    монті, m42b18 oppuere на m44b19? я ваша проблема, і я вийшов з розуму х 6 місяців випробування, з тисячу підготовчі, режим pi? простий і взяти комплект ews та її компонентів , вирівняти все і ПОКЛАСТИ В МОТОЦИКЛ =)

вийдеш з розуму в іншому випадку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Потім ви говорите мені, що якщо переїду в 29f200 автомобіль не для інші проблеми сумісності??

В кінці кінців я замовив ecu-й? модуль ews, замок і ключі, pi? діагностика inpa у разі, якщо рабині, вирівнювання, сподіваюся, добре.
    Востаннє редагувалось Backgroop; в 10-07-2014 10:44

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •