Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Обговорення: EGR на EDC15C7

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280

EGR на EDC15C7

Привіт. Я спробував видалити EGR на Фіат пунто 188 1.9 JTD, блок керування Bosch EDC 15C7 , рішення є в off-limits:
    http://www.professionalchiptuning.ne...ull=1#post2660
    пост n? 3,? після того як ви написали файл змінено, я роблю діагностику, щоб побачити, якщо клапан був заблокований, але нічого, ворушиться ще. Змінений адресу було 71B1F, що народився в 0. У EGR раніше працює, але MAF
    він фіксованими значеннями, як якщо б він був відключений. Хто-небудь пробував що рішення EGR off?
    Ці файли.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 24-06-2013 13:18

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    maf має фіксовані значення, чому? те, що в законах справа? повітря мета ? те ж, що перебуваєте усередині карти, які ви зазвичай "стругає значення pi? високі", щоб закрити egr, те, що визначає датчик витрати повітря знаходиться на виміряне значення.

У будь-якому разі я не маю доступу до керівництва, але я можу сказати вам, що я, наприклад, відключити в адресу я *71B19

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я ніколи не пробував, але з цим, якщо ви поклали лист не повинен загорітися індикатор, якщо ваша проблема ? здати тест...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    я ніколи не пробував, але з цим, якщо ви поклали лист не повинен загорітися індикатор, якщо ваша проблема ? здати тест...
    ні, лист не acende абсолютно шпигун!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    З, aisi, astm, я не пробував, але це повинен був зробити щось більше? залагоджено. Факт ? що я перебуваю в приклад, що від "волхви" у піст в розділ " off-limits. Це ? мені здається дивним.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    maf має фіксовані значення, чому? те, що в законах справа? повітря мета ? те ж, що перебуваєте усередині карти, які ви зазвичай "стругає значення pi? високі", щоб закрити egr, те, що визначає датчик витрати повітря знаходиться на виміряне значення.

У будь-якому разі я не маю доступу до керівництва, але я можу сказати вам, що я, наприклад, відключити в адресу я *71B19
    Ви кажете, що то ? правильну адресу, щоб довести до 0, а не 71B1F com'? каже, у піст?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    щоб ви не обмежені просто привести значення карти, фази уприскування, все на максимум? я на edc 15 я роблю так,ніколи не було проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    також я роблю так і у мене ніколи не було проблем..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав voglioimparare Visualizza Messaggio
    щоб ви не обмежені просто привести значення карти, фази уприскування, все на максимум? я на edc 15 я роблю так,ніколи не було проблем
    ну, там тільки один шлях, щоб дістатися до рима
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Ви кажете, що то ? правильну адресу, щоб довести до 0, а не 71B1F com'? каже, у піст?
    я повторюю, що я не маю доступу в цей район не сунутися, тому я не можу сказати вам, якщо, може бути, у вас перекручене керівництво, але я можу сказати вам, що якщо ви подивитеся на damos, правильну адресу ? те, що я тобі запропонував, я спробував це на своїй і на багатьох інших edc15c7

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •