Результати 1-6 з 6
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483

іммобілайзер ford transit 2400

привіт всім, хлопці мене попросили, якщо можна? зняти іммобілайзер на цьому ford transit 2400 125 л. с. рік 2001 код двигуна dofa, ecu повинно бути eecv, дивлячись на схему, я побачив, що ecu управляє rel? стартера, і c'? також модуль іммобілайзер постійно підключений до ебу, хто-небудь знає, якщо у пу? і як ви f??
    я не пробував прочитати ecu
    всім заздалегідь дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    x особистого досвіду, ти не можеш видалити код іммо.
    потрібно зробити нові ключі.
    поштова фотографії ecu, ми бачимо, що це.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    x особистого досвіду, ти не можеш видалити код іммо.
    потрібно зробити нові ключі.
    поштова фотографії ecu, ми бачимо, що це.
    у сенсі, що я повинен переробити ключі? проблема, яка скаржиться майстерні, що зв'язався зі мною ? що іноді, коли f? стартер відразу ж вимикається сигнальна лампа двигуна, який включається (на пк, який зробили діагноз, я навіть два екрани з dtc просто їх відновлення їх місце), щоб цього хотіли б видалити його повністю, не я на фотографії ecu намагаюся procurarle, дякую за відповідь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Від відомого програмного забезпечення scodifica це ? процедура ecu згадується в пості:Видалити чіп TMS і з'єднати висновок 4 з контактом 13 scode загальний привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт scinti чіп tms знаходиться в ecu двигуна? (вони дуже швидко scodifche) і контакт 4 і 13, де ви видалите чіп або планується до pin ecu

Привіт Scinti я зрозумів, у чому'? програмне забезпечення і пішов подивитися насправді є 2 фото, які пояснюють дуже добре, що робити, дякую за пораду, останнє питання-це ти вже? зробив кілька раз?
    Востаннє редагувалось leandro89; 03-08-2014 до 21:50

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Ні, ви повинні спробувати, але я гарантую, що це машини трохи датована, чи зможете ви в компанії, зрозумів, тільки отпаять tms все йде не так, прости всі ori

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •