-
Ми почнемо з нуля!
Всім привіт
я сподіваюся, що ви coadiuvarmi; я помітив, що на форумі для початківців є в будь-якому випадку всі обговорення такі теми, може бути, вже? просунуті, або у всякому разі не від тих, хто намагається підключитися, вперше його роз'єм OBD до машини. Тому я хотів би спробувати зробити якийсь меморандум або керівництво, назвемо його, як ми воліємо, але видатних р? що потрібно, щоб почати (software - hardware) і після підключення всього Обладнання, з чого почати і як рухатися крок за кроком.
Я не механік, і сказати по правді, я роблю зовсім іншу роботу, для? хотів би дізнатися, як і задоволення, особливо моя curiosit?,.
З моєї майстерні, домашній, крім якийсь ключ, викрутка, обценьки, кусачки, плоскогубці, папуг і кліпси, я можу витягнути хороший КОМП'ЮТЕР оснащений як з Lunix і Windows, і інтерфейс OBD-II, без імені, написи або інші посилання, з адаптером у гніздо діагностики для мотоциклів, з якої, як правило, я роблю діагностику і aggiusto CO моєї Ducati.
Для продовження, що ще може служити, бажаючи, як на читання, що, може бути, якийсь блок управління, можливо, це моя машина?
Заздалегідь спасибі всім,
Pask
-
Привіт реван,щоб задовольнити ваші curiosit? ? досить зробити хорошу видно в форумі, знайти багато основи....якщо ж ви хочете потрапити у світ тюнінгу я настійно рекомендую вам пройти курс організований цей форум і запитати ради або D. M. для обладнання, відповідного вашим потребам.....запевняю вас, що в кінці шляху, ви можете прочитати, змінити і записати файл
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму