Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Обговорення: рада відображення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327

рада відображення

Привіт всім, я хотів би ради, як давати правильні кроком на grande punto 75 л. з..з fap....я знаю, що ви не можете? перестаратися, інакше з-за проблем з fap..., що мало тяги на пі?..де я можу діяти ....дякую

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Пу? досить, торкаючись лише обмежувачі..виняток egr...я бачив, що я повинен працювати тільки в 2d, чому? я не драйвер для ecm titanium...але не ? проблема

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    Пу? досить, торкаючись лише обмежувачі..виняток egr...я бачив, що я повинен працювати тільки в 2d, чому? я не драйвер для ecm titanium...але не ? проблема
    Привіт, не має значення, що автомобіль має DPF можна того ж відмінні результати.. на inj-час будьте з часткою 8% на всю карту, інше ви можете робити, як ви хочете
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Спасибі.
    Ти tranquillizzato. ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт, не має значення, що автомобіль має DPF можна того ж відмінні результати.. на inj-час будьте з часткою 8% на всю карту, інше ви можете робити, як ви хочете
    Змінити на 8% всій карті, час вприскування, я вважаю, що дуже неправильно. Та й на цих ебу час вприскування можуть бути залишені оригінальні, якщо не турбо-плюс.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Змінити на 8% всій карті, час вприскування, я вважаю, що дуже неправильно. Та й на цих ебу час вприскування можуть бути залишені оригінальні, якщо не турбо-плюс.
    Звичайно, ви можете тримати оригінальні, змінюючи інші речі на карту, можна? збільшити кількість? паливо впорскується маючи час оригінальні, неправильно, що c'? по-твоєму?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Що змінити їх не підняти посилання ебу не зможе вам у цьому? ніколи не реальна кількість? впорснути.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Що змінити їх не підняти посилання ебу не зможе вам у цьому? ніколи не реальна кількість? впорснути.
    ви пі? ясно, як посилання ви маєте на увазі пробій?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Ви точно-точно. Не піднімаючи break point ебу не зможе вам у цьому? ніколи не реальна кількість? впорснути. Крім того, що ін'єкції більш довгий кінець же sar? ще далеко від вмт, і, отже, витрата палива буде більше, чому? екю взяти? посилаються на заздалегідь певну кількість? що насправді? ? більше для редагування проводитися в терміни, не змінюючи вісь. Замість того, залишаючи час оригінальні або, змінивши вісь ебу andr? також прийняти правильне посилання, щоб заздалегідь, залишаючи так що витрата палива без змін.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Ви точно-точно. Не піднімаючи break point ебу не зможе вам у цьому? ніколи не реальна кількість? впорснути. Крім того, що ін'єкції більш довгий кінець же sar? ще далеко від вмт, і, отже, витрата палива буде більше, чому? екю взяти? посилаються на заздалегідь певну кількість? що насправді? ? більше для редагування проводитися в терміни, не змінюючи вісь. Замість того, залишаючи час оригінальні або, змінивши вісь ебу andr? також прийняти правильне посилання, щоб заздалегідь, залишаючи так що витрата палива без змін.
    Ваш аргумент ? правильно, але це по карті, soft, де ви хочете грати на споживання

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •