Результати 1-10 з 10

Обговорення: Freelander МКЦ 104392 scodifica

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206

Freelander МКЦ 104392 scodifica

Добрий вечір, я повинен зробити scodifica разом до rover Freelander з Ecu MKC104392. Якщо qulacuno файл? пробував, було б дуже добре.Я soft для scodifica, але я не перевіряв їх, якщо вони йдуть.
    Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    Добрий вечір, я повинен зробити scodifica разом до rover Freelander з Ecu MKC104392. Якщо qulacuno файл? пробував, було б дуже добре.Я soft для scodifica, але я не перевіряв їх, якщо вони йдуть.
    Дякую
    Здрастуйте, спробуйте його і дайте нам знати..
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Спасибі.Але машину не заводить.Але шпигун dell іммобілайзера вимикається, коли я вмикаю картину.Потім повернути ключ x, щоб привести в рух і нічого не відбувається.Двигун d стартер не крутиться.Не ? l іммобілайзера, вірно? Факт ? що знаходиться на дорозі, на стоянці.Як ви думаєте, що ?? Блок, а приводить у рух.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Привіт , можливо я знайшов правильним керівництвом, але ? англійською мовою і ви не розумієте, добре, а ви можете зробити тест, тільки відступ і крок на Комп'ютер, і місце,

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Дивлячись навколо, я бачу з посади, як стартер партія, і cio? він "Starter solenoid" було б упп? над самокат? І якщо ? те,c?? керівництво: ecio? що я повинен спробувати зробити тест, за допомогою викрутки з шириною та зробити короткий, з двома полюсами для перевірки ? rel?.
    Прямо зараз я не можу довести, ch? ? на вулиці, і ? темно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    Вам потрібно зробити міст в реле електродвигуна d avivamiento, і робить добре scodifica, автомобіль без проблем.
    Цей автомобіль ви рік проблема-де-inmo, електродвигун d avivamento, не працює.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Добрий день !
    або зробити міст безпосередньо в rel? як говорить gezame або виконуйте інструкції, що б майже те ж саме, але в immo box відключений, варто спробувати його...
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Привіт я зобов'язаний йти під панелі приладів і зняти всі x знайти транспондер eponticellarlo як у керівництві?
    * gezame,як rel? ? що мені міст? У блоці запобіжників в моторному Відсіку?
    Якщо відділяється l immobox працює центральний замок з пульта?
    Дякую

Grazie.Mette в moto.Ho ponticellato гніздо коробки dell іммобілайзер
    Востаннє редагувалось leandro89; 07-07-2014 до 21:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    Grazie.Mette в moto.Ho ponticellato гніздо коробки dell іммобілайзер
    Вибачте... potesti пояснити краще? був іммо або двигуна, який difettava?

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    коробки immo. Або ecu, який не давав l all ok immo off. Я редагувати 3 файлу, деякі програми, але вони давали все ті ж адреси 00 00 00. Я пробував тільки з файлу immo off, і не ? ігри. Факт в тому, що впізнав ключ, помер сід, і нічого не ходив, двигун d стартер.Те, що дивний автомобіль,всі машини, які у них були проблема з іммо/ключ-стартер крутив, тільки упп? бензин не напали. Це-те, чому? я пітнів qu?. Я не розумів, cos?було.Потім автомобіль був на дорозі, ви знаєте, що па**а, звучить?сигнал тривоги, і тоді ви забудете про інструмент , або що-то.
    Я зняв приладову панель, і я ponticellato гніздо, як у деяких guide/фото.
    Для тих, хто має ту ж проблему, я помітив на електродвигун стартера d 3 дроти.Один з них, і p? pi? тонкий, що ? пов'язаний з коробки immo.І саме роз'єми були досить окислені. Я думав, що це їх, але не так само.
    Спасибі всім

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •