Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Et
    39
    Повідомлення
    95

fiat punto 1.2 мдж 90hp mjd6f3hw04p sw 3546PB80

привіт всім, є питання, з моєї kessv2 клон, я не можу читати цей блок ? проблема мого інструменту? ви можете читати тільки до школи чи є інший спосіб?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Цей ecu читати тільки в BDM, якщо не хочете, щоб відкрити її, приготуйте файл ori змінили і повторити
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    З FGTech ви можете зробити Віртуальні Read але спочатку я зроблю, питання: версія програмного Забезпечення, яке має свій інструмент у пам'яті збігається насправді програмне Забезпечення запрограмовано в ECU?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Et
    39
    Повідомлення
    95
    я займався цим питання, чому? я хотів подивитися, якщо ця машина була зіставлена, чому? на низьких обертах, коли я йду, щоб дати газ, машина не йде, то при вході в турбо-машина йде ? диво

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    З FGTech ви можете зробити Віртуальні Read але спочатку я зроблю, питання: версія програмного Забезпечення, яке має свій інструмент у пам'яті збігається насправді програмне Забезпечення запрограмовано в ECU?
    Я, зроблені na припливу з моєї fgtech їх у послідовний і роблять із-за spergiuri у мене ніколи не було проблем...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав guaro85 Visualizza Messaggio
    привіт всім, є питання, з моєї kessv2 клон, я не можу читати цей блок ? проблема мого інструменту? ви можете читати тільки до школи чи є інший спосіб?
    але тому, що 1.2 , не 1300 ці mjtd?
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    Що на малих обертах affoghino деякі роблять це трохи всіх, ви повинні перевірити, якою мірою засмічення знаходиться впускний колектор, а потім, можливо, покладіть руку на карту...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    я займався цим питання, чому? я хотів подивитися, якщо ця машина була зіставлена, чому? на низьких обертах, коли я йду, щоб дати газ, машина не йде, то при вході в турбо-машина йде ? диво
    з virtual rear впевнений, не подивитися ? зіставлений, але, перш ніж потрапити до того, з діагнозом активна параметрів і кинути його в очі на масове тиск повітря turbo і виконавців, параметри, відповідь буде одна, я вам ставлю запитання, що буде відсутній в момент недолік?
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Et
    39
    Повідомлення
    95
    вибачте ugoboss я був неправий.
    Я чистий, трубопроводи всмоктування і машина ? покращена велике вам дякую за всі поради

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    вибачте ugoboss я був неправий.
    Я чистий, трубопроводи всмоктування і машина ? покращена велике вам дякую за всі поради
    прямо зараз, що ви очищені протоки ? час chiudergli в egr, якщо ви цього ще не зробили.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •