Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Обговорення: alfa mito 1.3 jtdm 85 к.с.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120

alfa mito 1.3 jtdm 85 к.с.

Добрий вечір форум, у мене інформація від запитати, чи я ? сталося alfa romeo mito з 400 км і я ? його запитали, якщо ? можна видалити fap, відключення egr і зробити вигляд, для економії палива, власник не цікавить, хотіли б автомобіль, який, як пі? весело, як можливо.
    я б поставив downpipe немає навіть каталізатор.
    я хотів би знати, якщо ви можете зробити все тихо, з гарним результатом, і, можливо, якщо ваша машина ? занадто молодий, щоб це змінити або краще почекати.

gi? попередив власника, що гарантійні зобов'язання.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    по мені, перш ніж зробити правила більш подовжують життя машини - з пристойну карту ви отримаєте хороші результати і всієї надійності в світі
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Ви можете зробити це, dpf, egr, що перепризначення, монтує marelli 8df.
    Залежить від обладнання, яке у вас є.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Як устаткування у мене є півник v52 і ecm titanium 1.61, але мене цікавить, прочитати і записати її ? настільки нова, що я волію, щоб мені в руки фахівців служби онлайн.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав gick Visualizza Messaggio
    Як устаткування у мене є півник v52 і ecm titanium 1.61, але мене цікавить, прочитати і записати її ? настільки нова, що я волію, щоб мені в руки фахівців служби онлайн.
    З півень v52 я не думаю, що читає/пише mjet8xx, що стосується Dpf можна? виключити з упевненістю, але, враховуючи, що автомобіль ще новий, на гарантії, я пропоную вам не варто видалити його розпаду гарантія, повірте, проблеми ці автомобілі, вони, а не клієнта, як тільки починається викласти подивитися, що ви pentir? ситуації..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Машина ? у моєї morosa йому подарував тато?, я хотів повідомити мені мій колега, який працює в ремонтній майстерні, уповноваженої alfa romeo, якщо вдається покривати з гарантією те ж, способи є бажаючи. Тоді, можливо, хтось знає, виконавши роботу швидко, проблеми зменшуються, я працюю в майстерні, уповноваженої fiat потім токарно-я їх роблю, я в будь-якому випадку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Якщо гори водостічна труба, в разі проблем можете повернути dpf оригінал, перезавантажити файл орі, і ви прикріплені.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    gi? ти забув згадати, що варіант, однак сьогодні я намагався читати ебу міфу з коня, і ? був фарсом, драйвер автомобіль з'явиться з його ебу, навіть якщо він говорить мені бути версії від 95 cv, але коли я роблю дані ecu мені дивне повідомлення і просить мене вимкнути запалювання на 10 сек і знову ввімкніть, точкою p? деморалізує

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав gick Visualizza Messaggio
    gi? ти забув згадати, що варіант, однак сьогодні я намагався читати ебу міфу з коня, і ? був фарсом, драйвер автомобіль з'явиться з його ебу, навіть якщо він говорить мені бути версії від 95 cv, але коли я роблю дані ecu мені дивне повідомлення і просить мене вимкнути запалювання на 10 сек і знову ввімкніть, точкою p? деморалізує
    вам вже сказали, що з версії 52 не за це екю, то v53-порт з j-tag і багато-багато терпіння відкрити її.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Ок, тоді я зробив дурня, великий час, коли я купив це обладнання, враховуючи, що мені вони продана за тією ж ціною, де форум продає kess v2 і зараз сон заблокований, я не можу зробити це екю, і мені доведеться йти хтось інший. Хто-небудь що-небудь порадити?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •