Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Обговорення: info якості півень

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40

info якість? півень

Вітаю всіх...я заявляю, що я пишу від імені одного ...купив півня, китайський, звичайно ... - каже v50..., щоб змусити його працювати, коли частина програми, і отримуєте на екрані повинен від'єднати і підключити usb-кабель, в іншому випадку не йде ...робив це він прочитав кілька croma і corsa d 1.3 mjet без проблем... тепер я питаю вас, а в тому, що особисто у мене немає досвіду з галло ви можете знати якимось чином, якщо якість цього інструменту. .. може бути, відправляю вам фотографію вбудований..знаю, як ви могли б сказати ... він боїться писати і в дружбі він нахиляється до мене ... але зробити його більш автономним, а мені... про те, зовнішня коробка, якщо може служити і той чорний квадрат зі світлодіод. Заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, ця версія ? + - економічної на ринку, для вирішення цієї проблеми необхідно замінити FTDI, з тим, що він витратив вже? ? так, якщо закон якийсь автомобіль, якщо він використовує це, щоб хобі ще може перевірити його на інший автомобіль, але ви повинні працювати над цим майже щодня, я не вважаю припустимим...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    Дякую за відповідь...що стосується драйверів-єдині, з якими все працює..і я сказала, що ця процедура забере зробили так робити, тому що це був єдиний спосіб зробити це, щоб питання relais ..я не знаю в деталях... як сказав використовує це право для якійсь машині, але боїться писати. ... читання йде дуже добре, як сказав.... так що ви говорите мені, що було б ризиковано спробувати написати

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Б? щоб переписати, потрібно завжди поставити себе в безпеці, принаймні, на croma потрібно для читання BDM завжди, якщо в змозі зробити це, то звичайні процедури, напруги акумулятора автомобіля , пк чистим і надійно підключений до 220v, особливо на початку розсудливість, не ? ніколи не занадто багато, щоб інші проблеми ? у FTDI gi? змінені десятки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    пошта, фотографії інтер'єру теж я galo на світлодіодні з вбудованими philips, omron і досі я писав edc15 pd edc16 fiat edcc16 bmw і т.д., та не дав мені проблеми
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    Завдяки пристрасті двигуни.. riferiro ... навіть для драйверів, хоча і не знаю, де їх брати...на жаль, я повинен зробити це тому, що я він ? непрактично. ..angelolsp завтра я намагаюся carocare це фото...

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Пояснити краще, що потрібні драйвера????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Драйвери для windows, мені здається, однакові, від 48 в поточному 54
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    спочатку додаю зображення в комплексній

пристрасть для драйверів, я не знаю, скажи мені ти, ти сказав, що проблеми, які я описав, був FTDI
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-05-2014 до 23:24

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    FTDI v? замінив, чому? запрограмований погано, з будинку, який він зібрав....

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •