Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Обговорення: Що ви можете витягти?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52

Що ви можете витягти?

Всім привіт, хлопці! Я хотів би задати вам просте запитання, що ви можете? витягнути з карти на двигуні багатоточковий бензин? Я знав, що на бензиновий атмосферний двигун не вдається витягнути granch? без роботи з внутрішніми компонентами механічні motoremtipo распредвала, розряд etc etc... Я помиляюся, або в основному ? істина?? Деякий час тому rimappatore зони сказав мені, що ви можете витягти, дуже від двигуна benza. По-моєму він хотів налити з красивих гроші бідні жертви. Я спробував авто до і після відображення, але мені не здається, що це покращився нічого... Потім я намагався в декількох сотнях метрів перед і після і, звичайно, я не висловив ніякого судження щодо клієнта. Що ви скажете мені? Вважайте, що ? пункті 1.2 16V, отже, не ? що це чудовисько потужність, але відчуваю зареєстрований той став би його interevnto. Проте на моє запитання не стосується конкретного випадку в точку, але мова в цілому на бензин. Ще раз спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    те, що ви говорите, і правильно на бензиновий двигун наддуву картку ви можете отримати дуже мало, якщо потім і приєдналася до зміни механічних вже мова змінюється привіт....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Дякую за оперативну відповідь!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    quiei двигуни стануть монстрів потужності, якщо процес motoristicamente можуть тягнути більш 150cv..розглянути джерело вже 100cv!!!!!!у поєднанні з хорошим зіставлення!!
    Citazione Спочатку Написав Сьогодні Visualizza Messaggio
    Всім привіт, хлопці! Я хотів би задати вам просте запитання, що ви можете? витягнути з карти на двигуні багатоточковий бензин? Я знав, що на бензиновий атмосферний двигун не вдається витягнути granch? без роботи з внутрішніми компонентами механічні motoremtipo распредвала, розряд etc etc... Я помиляюся, або в основному ? істина?? Деякий час тому rimappatore зони сказав мені, що ви можете витягти, дуже від двигуна benza. По-моєму він хотів налити з красивих гроші бідні жертви. Я спробував авто до і після відображення, але мені не здається, що це покращився нічого... Потім я намагався в декількох сотнях метрів перед і після і, звичайно, я не висловив ніякого судження щодо клієнта. Що ви скажете мені? Вважайте, що ? пункті 1.2 16V, отже, не ? що це чудовисько потужність, але відчуваю зареєстрований той став би його interevnto. Проте на моє запитання не стосується конкретного випадку в точку, але мова в цілому на бензин. Ще раз спасибі!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    quiei двигуни стануть монстрів потужності, якщо процес motoristicamente можуть тягнути більш 150cv..розглянути джерело вже 100cv!!!!!!у поєднанні з хорошим зіставлення!!
    у сенсі, що спочатку вже мають? 100cv?
    скільки пу? зробити 1.2 8v змонтована (наприклад, на fiat 500 (тільки відображення?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Ріккардо#28 Visualizza Messaggio
    скільки пу? зробити 1.2 8v змонтована (наприклад, на fiat 500 (тільки відображення?
    багато разів мене запитують, перепризначити ці двигуни і так як я відчуваю, щоб бути серйозною людиною, я відмовляюся їх бачили, що зростання майже нульовою, якщо ви говорите тільки на перепризначення.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав Ріккардо#28 Visualizza Messaggio
    Практично нічого !
    Я спробував зіставити моя Панда (аналогічний двигун) в різних степ-тест, і ви отримаєте провід, пісок в пі? на середніх і pi? подався на високих оборотах (передач до 4', то двигун сидить той же), але тільки тримав її дуже високі. Ви повинні зробити роботу обладнання, починаючи від cammes з перехрестя-іншому. Не варто і зіставлення їх з оригінальними...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Отже, гніздо для днища! І хто каже, що він у значній мірі підвищити продуктивність ? у caxxaro! Як я і думав! Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    на 16 1.2 щось prendi. але на 8v nisba.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    однак також покращує 8v , але покласти на туристичне точки або panda або аналогічного матеріалу , для 5 кінських сил і стільки грошей, клієнт не ? готовий,
    16 з асу і ще 100 робіт , багато грошей і часу 135 кінських сил при 8500 оборотів в хвилину, не перебільшено , від землі і простягається на 9200 , але під ? mortino , 150 кінських сил , можливо, з інших гроші , шатуни h-подібні , поршні з нанесеною печаткою , etcc , але не легко отримати , з безпеки, механічні штовхачі , пружини , клапана, і всі, як f1

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •