Результати 1-4 з 4

Обговорення: Рада Діагностики launch

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54

Рада Діагностики launch

доброго ранку всім, я сподіваюся, що розмістив в правильному розділі; хочу запитати ради про купівлю діагностики, зокрема мені ? був запропонований launch x431 diagun, хтось з вас його використовує?як ви? ? добре з азіатських автомобілів? або я повинен взяти щось ще?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    відмінний діагноз, звичайно, не всі, не повністю російська, але йде, охоплює цілий ряд транспортних засобів, які інші діагнози, якщо вони мріють, йде ovviamante пропонувалися і інші інструменти, часто виявляється дуже корисним тобі порада, враховуючи ціну мало
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    відмінний діагноз, звичайно, не всі, не повністю російська, але йде, охоплює цілий ряд транспортних засобів, які інші діагнози, якщо вони мріють, йде ovviamante пропонувалися і інші інструменти, часто виявляється дуже корисним тобі порада, враховуючи ціну мало
    Спасибі, то що ? у російську ? в англійську чи іншу мову? ( англійська мова жувати трохи, але інші мови....) ціна, яку мені зробили ? близько 380 євро ? правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Я не думаю, що визначити діагноз і відмінний інструмент, але affiancarla інший діагноз, як вам ? сказали, охоплює товарні знаки, які ще працюють, не ? дуже зрозумілий, як діагнози стандартні! ми говоримо, що на кожен бренд копія оригінальної сторінки діагнозу матері вдома не маючи cos? стандартні роботи на всі товарні знаки і pi? c вони кілька речей, на англійську, звичайно якщо у вас вже? у brain bee або texa або kts воював сміливо, і ви отримаєте найбільш охоплення брендів, привіт

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •