Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    4

Створення вибуху на edc16c39 jtdm

Привіт всім, я відразу заявляю, що менше, ніж новачок, я, струшуючи трохи карту моєї машини в марній надії почати, щоб зрозуміти принцип роботи принцип, з яким у далекому майбутньому піти діяти параметрах.
    А girovagavo між різними " карти dcm мені пропонує( ебу ? один edc16c39 573-121 альфа-міф jtdm), я відкрив карту, яку він називає тиску turbo об'єктивного #1, і я помітив, що до 13% навантаження тиск турбіни ? від'ємне, зі зрозумілих причин, в цей момент я подумав: а якщо, наприклад, від 2000rpm в той impostassi позитивний тиск також трохи скажімо 100 200 мбар, таким чином, що турбіна залишається завантажити і відкрити, закрити, довідка в спортивну б свого роду ефект вибуху? Як, наприклад? зменшити turbolag?
    Будь ласка, не bastonarmi відразу ж, якщо я написав corbelleria, але якщо ні, прошу вас...

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    не існує тиском негативних...
    вам плутати карти...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    4
    Ммм, я бачу, поясніть, наприклад: об / хв : 3000 load 6% вартості 850, це значення не повинно бути результатом атмосферний тиск+тиск турбо?

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    ? тільки одне значення...
    є й інші карти, які регулюють геометрію,
    тому я повторюю, що навіть у decellerazione ви не від'ємні значення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    А alfajtd можуть завжди додатні значення...то, як на мене, може бути, на дизель не знаю, коли служниця буде x? завжди робити тест х див. якщо ви не можете...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    є й інші розглянути, крім тиску turbo для створення (bang) стратегія анти-лад . Не забувайте, фізики, якщо прибрати газ, як ви думаєте, тримати тиск??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Анти Лад на дизель? тут вироджується. Єдиний спосіб, щоб це зробити, було б змонтувати з турбонаддувом фіксованій геометрії-й? один об'ємний.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    ні, ви могли б зробити ... як на бензин , але, відкладаючи це заняття час упорскування на випуск і даючи дизель , але тільки в теоретичній вулиці , так що спалювання видів мало роботи, беручи навантаження turbo , але результатом буде ряд трагічних курилися білі смердючі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав faberecu Visualizza Messaggio
    ні, ви могли б зробити ... як на бензин , але, відкладаючи це заняття час упорскування на випуск і даючи дизель , але тільки в теоретичній вулиці , так що спалювання видів мало роботи, беручи навантаження turbo , але результатом буде ряд трагічних курилися білі смердючі
    Я сумніваюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    по-моєму, не ? можете мати вибуху в трубу, чому? дизельне паливо без тиску не вибухає.
    у скидання тиску немає ?.
    докази очевидні ce шкоди в тих двигунів, які очищають fap з postiniezioni або за допомогою ін'єкцій безпосередньо в, завдяки чому досягнуто не здається, що вони мають ефект вибуху.

з бензином ? інакше, чому? ефект навіть тільки для тепла і розвантаження в певних ситуаціях може знайти його.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •