Я намагаюся видалити карту l egr на цій машині, alfa brera 2.4 200 к., але мені так і не вдалося ні з винятки, коли не carsoftware, чому? роблячи діагноз, активізує клапан працює, як ніколи?
Дайте мені очі, де я помилився?
Я намагаюся видалити карту l egr на цій машині, alfa brera 2.4 200 к., але мені так і не вдалося ні з винятки, коли не carsoftware, чому? роблячи діагноз, активізує клапан працює, як ніколи?
Дайте мені очі, де я помилився?
Пошук на форумі обговорення edc16-давайте вчитися l? мені здається, що ви знайдете все, що потрібно, щоб видалити egr без використання програмного забезпечення, достатньо змінити декілька кривих, і ви на місці. Якщо ви не знайшли нічого, як тільки я можу вам місце екрану з адреси правильні. На моїй 159, який має той же двигун вашого прекрасно працює
я думаю, що так
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
не потрібно дивитися клапан, якщо він працює в діагностиці активною, потрібно дивитися на двигуні, якщо ? завжди off, як мінімум, що прискорює і випуску.
уго ---- президент A.E.P.
у теорії, якщо контроль ? закрита і не повинна працювати, чи ви?
legendary... перевіряв цей мод, думав я, але я не пробував.
у місті я блоку циліндрів тисячу раз в цій м'якою злегка змінити послідовність, але я впевнений в 99per%, що вони їх перевірки, випробування і faccci знати
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
я зробив два тіста трохи до і трохи після закриття, але клапан працює
не у вас одного дотику, щоб мене побачити?
я пляма, я зробив речі в суботу вранці, що дивитися, сара, чому? у п'ятницю я зробив пізніше..
діагноз контролю off і клапан egr на 4%, то все ок...
вибачте, рага.