добрий вечір, хотів би запитати, якщо хто-небудь знає, які фільтри turbo і bmw 46 sw 881 спасибі, я не можу підібрати турбіна-й? 1.1 бар accellerando ходу
добрий вечір, хотів би запитати, якщо хто-небудь знає, які фільтри turbo і bmw 46 sw 881 спасибі, я не можу підібрати турбіна-й? 1.1 бар accellerando ходу
може бути, якщо місць орі у спеціальному місці , деякі душі, pia tenter? зрозуміти те, що вам потрібно
я не знаю, де розмістити його, якщо ви допоможете мені ..... вам все вдячний я плачу пити все![]()
Є карти управління турбо-і також ясно, не ? так важко знайти їх пошту файл, який їх тобі каже я![]()
привіт, олег, дякую за готовність? якщо ви скажете мені, де снд? тобі посилаю відразу, не дуже зручний сайт
Слід розмістити файл орі в базу даних та розмістити посилання тут, якщо я не помиляюся, або, може бути, з числа hw і sw файлу
ви їх місце відразу ж bosch edc16 c 31 sw 1037361881 hw 1037361881 контрольна 1d60
якщо хочете, я можу відправити файл на ваш *****
Востаннє редагувалось Backgroop; 28-05-2014 до 21:03
Файли ori йдуть, розміщені на банк даних appodita розділ, після чого він буде вставлений на пост посилання на файл, якщо файл був вже? є просто вставити в пост посилання.. і заборонив publicare адреси ***** на пост.. і вантажити файли ****.. якщо відкрити обговорення, щоб попросити про допомогу слід використовувати в talfine..
Терпіння і чеснота сильних..
хто-небудь знає, чому? я не ви завантажите файл ecu мені, каже неправильний файл
ок, але я намагаюся його завантажити, але мені каже, що він не дійсний і ви можете мені допомогти спасибі