Привіт всім,
перш ніж писати карту змінена, я хочу ваш погляд експерта, яким чином я виключив EGR. ? правильно?
Спасибі!
Привіт всім,
перш ніж писати карту змінена, я хочу ваш погляд експерта, яким чином я виключив EGR. ? правильно?
Спасибі!
введіть його, а також.
уго ---- президент A.E.P.
Інший користувач я запропонував змінений файл, альтернативний, з багатьма варіаціями в pi? про, сказати, його, циклів спрацьовування клапана системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог.
? карту альтернативи, з якої ви отримаєте той же результат?
Не вдалося записати файл через OBD з MPPS (спробуйте версій v5, V12 і V16), говорить, що файл ? "зашифровані". Я щось роблю не так? Читав на форумах, здається, що MPPS не в змозі писати на ECU цього автомобіля (а також Lancia Musa ж ECU), як ви думаєте, Galletto 1260 пу? це зробити?
я не пам'ятаю, протоколи 1260 (ви знаєте, старість), але якщо ce, ви можете спробувати.
уго ---- президент A.E.P.
Тоді слухайте, я зрозумів тільки зараз, що ECU до під руку,
S? насправді і EDC16C9 не читає з послідовного порту, але тільки з BDM і пишуть, бажаючи серійний але тільки частина flesch,
так що не повна..
ви впевнені, що це EDC16C9?
Fiat Idea 1.9 JTD EDC16C9 не менше ніколи не потрапите я знав montassero навіть ці ECU..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."