Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207

думку карта golf V 1.9 tdi 105л.с.

Привіт, хлопці, що ви думаєте про цю карті??
    я заявляю, що робить? розміщена в іншому місці, а саме в розділі sw, можливо, моя помилка з читанням hw і sw..***** unque зробив st? що раптом і, як впали стіни omert? про mod....
    я повинен сказати, що я вже визначив dell речі, які я зробив би інакше, і інші речі, які я бачив, не розумію сенсу..***** unque аспект ваші відповіді з цього питання, і я хотів би знати, що ті, mod 0DDAB0, що, здається lim пара з драйвера і 0EEBE6, що, здається, видів, що обмежує швидкість?....але, по суті, не ?,я думаю, чому? автомобіль в питанні більше 200(спідометр) не f?....хлопець запитав мене, якщо я можу зробити краще, чому? ? р? незадоволений....пропозиції, поради???
    дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    здравствуйте, я не можу дати думка, якщо ви не ставите ne n hw і sw, або посилання, де взяти файл орі якщо місця, я даю вам моя думка

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви вибачте промах...орі і тут:http://www.professionalchiptuning.ne...5-golf-5/page2 пост n? 15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Ж проблема зі швидкістю? що не перевищує 200 на карту розміщена мною в іншій темі, завжди Golf V 1.9 TDI 105 Bluemotion, автомобіль не перевищує 200 км/год спідометр!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    c і ,обмежувач у деяких, якщо ви використовуєте пошук і стат. - рішення
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    в мережі я знайшов цей мод на leon 105л.з, де він говорить, що обмежувач ? був доставлений в 300km/h.....
    я, чесно кажучи, я не зрозуміла, нічого не цікаво, якщо хто-то не може? дати нам пояснення....також люб'язно відповідаючи на питання, задані відносно тих адрес, перший пост..***** unque файли золота і мод тут:
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, що ви думаєте про цю карті??
    я заявляю, що робить? розміщена в іншому місці, а саме в розділі sw, можливо, моя помилка з читанням hw і sw..***** unque зробив st? що раптом і, як впали стіни omert? про mod....
    я повинен сказати, що я вже визначив dell речі, які я зробив би інакше, і інші речі, які я бачив, не розумію сенсу..***** unque аспект ваші відповіді з цього питання, і я хотів би знати, що ті, mod 0DDAB0, що, здається lim пара з драйвера і 0EEBE6, що, здається, видів, що обмежує швидкість?....але, по суті, не ?,я думаю, чому? автомобіль в питанні більше 200(спідометр) не f?....хлопець запитав мене, якщо я можу зробити краще, чому? ? р? незадоволений....пропозиції, поради???
    дякую
    Привіт манро,
    Я дав йому швидко поглянути на карту, що у вас опубліковано,
    перший адресу, який ви відправили, я не знаю цієї карти, другий ? розблокувати обмежувач швидкості?. (не торкаючись розблокування швидкість? автомобіля досягає 210 км/год підрахунку)

Car nn v? чому? є кілька cosucce розглянути.
    Карти на час вприскування rimettile орі, що тут подають x-базова карта доторкнутися до неї, щоб отримати x, принаймні, до майже 160cv.
    Тільки карту, який ніс би в 60, як і інші ? те, що єсм називає ін'єкції parzializzato (map 2)
    Карту MAP ви повинні побачити, що за адресою 0DFBA0 16x11. цієї мод...
    Карта часу overboost класичної n75, ви повинні оновити x дизельного палива, які ви будете мати, як мета... gi? свого піку дуже, якщо ? р? заблокований vgt побачити в vag 1,60 бар ? мить.....
    Карту turbo не потрібно чіпати-то не так, потрібно просто дати невелике зростання в останньому стовпці, що і 100% скажімо, cos? навіть якщо пп ? правильно, і, відповідно, c'? для переміщення також обмежувач тиску турбо ? орі.
    Обмежувач крутного моменту ? переглянути, особливо на високих xch? cos? машина arriver? приблизно в 125л.з.....
    Клапан egr управління nn ? були порушені, в якій він працює.....
    Аванси x час, nn їх виробництво, збитки, але, бачачи, що ? дали мало, нехай вони зараз стоять....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Привіт Cristiano75 по-перше дякую, що відповіли мені....тоді я вам скажу відразу, що незважаючи на те, що мод 0eebe6 автомобіля, однак, не перевищує 200-205 підрахунку.....ось чому я відправив ці файли у леон, щоб знати, якщо він працює мод, зроблено це не так...я хотів би знати, що думають ті 2 людини, які мають розряджати...для решти ще раз дякую за поради і звітності lim диму map....
    одна річ, я хотів би запитати?...карту для st? відразу до карти часу тривалості, що й не пам'ятаю, як називається ecm cos'??? на іншу карту часів строк,враховуючи той факт, що ці машини мають 5 карти тривалість відкриття форсунок,або обмежувач часу-строк??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Привіт манро карти, тривалість 6.. Що ? перше, і підбираються у відповідності з авансів, обмежувач взаємного f? распредвал.....
    Автомобіль дійдете до цієї швидкості? чому? по-моєму avr? трохи менше 130cv бути оптимістами...
    Я зробив 3 двигуни 105л.з, 1 leon (1mb) 1 touran (1mb) гольф 1 (2 мб)... touran у швидкості? не знаю, чому? п ? ніколи не було тяги, то ? підключені x via проблеми при запуску і бачив, що я хотів, щоб вона стала трохи + блискучий...
    Гольф (6-ступінчаста) хотів карту xch? після заміни муфти з одним monomassa до високих nn ходив... зіставляється 135cv автомобіль зупиняється на 210 підрахунку в будь-які умови, тому я думаю, що є обмежувач швидкості? активний, що я не я перкутировал...
    Леон, що це були 105л.з 5-ступінчастою коробкою передач, на думку власника ? прийшов наступний, в 220.... я не можу цього стверджувати.... простий карті, вибравши менше, ніж розміщена і в інших областях....
    Для?, смаки, уподобання.... що я можу сказати....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Християнин, а ти рахунку 6 карти життя, в тому числі карту вибору? я s? що ті, які вступили в силу 5 ще мапу вибору і обмежувач тривалості, що не пам'ятаю, орі, скільки градусів ? калиброванны....
    для карт заздалегідь знаю, що вони більше 9-10 селектор в функції температури двигуна і його обмежувач заздалегідь..
    потім, щоб? я можу помилятися...і в будь-якому випадку спасибі за час, dedicatomi...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •