Привіт, хлопці, хто-небудь може мені допомогти зробити dpf-off джульєтта euro5 ? Незабаром взяти? dpf, і я хочу бути готовий... Я бачив, що Коли не добре на ці євро-5,... Як мені потрібно зробити?
Заздалегідь спасибі
Привіт, хлопці, хто-небудь може мені допомогти зробити dpf-off джульєтта euro5 ? Незабаром взяти? dpf, і я хочу бути готовий... Я бачив, що Коли не добре на ці євро-5,... Як мені потрібно зробити?
Заздалегідь спасибі
Привіт, починаєте бачити, як прочитати, екю, потім ви звертаєтеся в онлайн режимі on-line форуму, або дірок ваш dpf або використовувати шланг, який знаходиться у продажу, що коли-труби металеві і куди підключати sens. перепаду тиску.
Не так недосвідчений:-) вже прочитаний,перепризначений і зробив backup у bdm...
Я вже знайшов хто мені назад розряду з 200 клітин тепер я просіювання damos в edc16, щоб знайти області, управління dpf крім того, порівнюючи роботу, ecusafe і т. д...
giuliettamia.rar
ось тут... так, damos ? є євро-4... на жаль, тут ви не можете? використовувати біт swich off, dpf:-(
Привіт, не знаю твої здібності? від того, як ти написав, я думав, що ви не експерт, враховуючи, що близько 20 днів, f? у мене встановлена і проблема була файл шланг прямий майстерність, яку вони зробили. Звичайно, тоді ви дізнаєтеся, що на цих для скидання запису dpf ви f? зробити до регенерації і після azzeri.....
Немає проблем, я висловив погане я... я Не експерт у видаленні dpf... я Не розумію, що ви маєте на увазі, я читав, що після перепризначення з dpf off треба, з діагнозом, зробити процедуру заміни фільтра antipart.... Але я не впевнений, що правильно зрозумів... крім Того, я не знаю, як діяти на файл... Краще в руки(але я не знаю, що чіпати) або використовувати час, а потім виправити вручну.?