Результати 1-10 з 10

Обговорення: Погляд карту Audi TTS

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251

Погляд карту Audi TTS

відкриваю нову тему, щоб уникнути продовжувати бруднити про те, що Golf GTI, також чому? я хотів би заглибитися в деякі аспекти моєї відображення, і pi? загалом в моїй машині
    по-перше, ми говоримо про Audi TTS S tronic з наступні зміни:
    повного розряду ручної 70 мм з кет 200 клітин
    повітряний фільтр BMC OTA
    подвійний фронтальний інтеркулер Forge Twintercooler
    відображення (зроблений не мною)
    в результаті зіставлення також встановлено насос високого тиску, плюс Autotech

що стосується відображення, я думаю, що я був завантажений файл, говоримо "standard", в тому сенсі, що були вже? готовий (перейдіть знати, звідки прибув), я ? тільки запитав, що зміни були представлені

однак кілька місяців тому я зібрав універсальний інструмент obd, так тримати очей на різні параметри двигуна
    ? також можна прочитати крутний момент і потужність, і випробування вироблено давно ? результат близько 328 к.с. і 440 нм (читання даних з бд, взяти з собою плоскогубці, але і корисно, як порівняння)
    в іншій темі я ? прийшли сумніви на хороший рахунок моїй карті, зокрема, що стосується тиску turbo
    тоді на другий день я почав експериментувати і виявив, що пік перевищує 1,8 бар і стабільно становить близько 1,3 - 1,35
    крім того, я спробував ще раз, навіть влада, але на цей раз за допомогою функції, яка відстежує графік в залежності від оборотів (як якщо б це було rullata)
    результат ? був графік, який, у діапазоні відносно схеми проміжних (тільки після набрання тиск) ? результат дуже зубчасті, з шипами, високі, що чергуються піків низьких, близько 1500 оборотів (як мені здається), а потім слідувати тенденції-й? класичний к-ї? висока
    вражений цим результатом, я почав стояти-й? уважне поведінка автомобіля, щоб зрозуміти, якщо проблема полягає в роботі двигуна або інструменту, і, напружуючи вухо, я чув, коливання свист турбіни
    загалом, здається, що компресор йде в ріст
    пу? бути, що це залежить від того, що у картці, так і просили піковий тиск занадто висока? на жаль, я ще на самих ранніх видів зброї і абсолютно не в стані оцінити те, що ? було зроблено, тому я звертаюся до вас, щоб мати свою думку
    тут файл орі, пост n? 2 (відповідає id ecu мого)
    http://www.professionalchiptuning.ne...ead.php?158-tt
    додаю також файл мод, який я читав з Галло-v54
    TTS mod.rar
    порівнюючи два файла, я помітив, що в першій частині не припущення просто нічого (або, принаймні для мене ? cos?), зміни, зроблені навмисно або, можливо, файл точкою було версії різноманітного програмного забезпечення?

крім того, я хотів би запитати, чому ecm не хоче знати, а от карту з драйверами? я знаю, що, ймовірно, не годиться, але для моєї curiosit? я хотів поглянути навіть для того, щоб зрозуміти дещо

останнє, що, коли я зробив саме це доказ влади результат ? було близько 284 к.с. і 420 нм
    там було 35 градусів, а повітря на вході перевищувало 40, згоден, що турбо дуже страждають температура, але це падіння, мені здається, занадто
    ви говорите, що?

спасибі всім, хто выст? дай мені руку

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    75
    привіт я думаю, що ви зробили плутанини з вихідного файлу.... якщо ви добре виглядати ваш мод і від 2mb і золотих і 1 мб на мою думку ви не праві версії автомобіля....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав street racers Visualizza Messaggio
    привіт я думаю, що ви зробили плутанини з вихідного файлу.... якщо ви добре виглядати ваш мод і від 2mb і золотих і 1 мб на мою думку ви не праві версії автомобіля....
    якщо читати те, що він написав ( тут файл орі,пост n?2) скачуєте файли з однаковими номерами в його мод, але ви їх завантажили файли?
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    75
    Ні... nn я можу скачати... я бачив формат.. може бути, я неправильний файл

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    я також не можу ще завантажити вкладення, але у мене є файл ori 2 мб, що я закуповуються
    я думаю, що це збігається опубліковано в банку даних, версії hw і sw відповідають
    ugoboss, бачив, що ви можете, ви, будь ласка, перевірте, якщо файл орі ? схоже на мій мод?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    Початкові частини, не внесені у зв'язку з цим я область даних іммо, поміняти завжди однієї машини до іншої, навіть були версії програмного забезпечення iguale.
    Це ви пишете у файл бд, інтерфейс стрибає цій області, і не пише, але ви пишете une file і інші машини бдм, машини не частина, тому що bdm також пише цей район, тут ligatta до іммо-де-ла-машини оригінальний.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    дякую за інфо, швидше за все, ти врятував мене від деяких неприємностей
    випадково, знаєте, як відкрити цю карту з драйверами titanium? може бути, треба обрізати файл?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    мапу по-моєму стік і зроблена дуже поверхнево, можна? зробити багато, але набагато краще, ніж ті двигуни, які мають потенційні декількох зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    дякую за думку, на жаль, мені, собі
    і думати, що я зірвав 400 карт...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Шкода, чому? цей двигун з карти змінює обличчя.... якщо у вас також є зливу, IC і насос тоді літати!

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •