Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: Презентація

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    6

Презентація

Що сказати... ознак особливих немає!
    ..жарти в сторону, робота в сфері ремонту автомобілів та автотранспортних засобів, як правило, протягом багатьох років. (зараз майже 20). Десь рік, я підійшов до цієї галузі, щоб розширити діапазон роботи (підтримується відмінна компанія, яка працює протягом багатьох років в області tunning). Тепер ? час трохи походити pi? у пізнанні файлів, і їх обробки. Вітаю всіх.

Симон з Феррари
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт Симона, ласкаво просимо на форум, розкажіть нам, також і ін.
    Терпіння і чеснота сильних..
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    6
    хем... забуття... 36, але не говорять навколо!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    здрастуйте, Фабіо і вітаємо серед нас
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    привіт, ласкаво просимо на форум !!!
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав giuseppeturbo Visualizza Messaggio
    здрастуйте, Фабіо і вітаємо серед нас
    Користувач не називається fabio, це ? друге попередження не байдикувати
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    Вибачте doom78 я зробив трохи плутанини
    Вибачте Backgroop друге попередження чого? може бути, ви не можете помилитися?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-05-2014 до 09:06
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Вибачте Backgroop ДРУГЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ЧОГО? МОЖЕ БУТИ, ВИ НЕ МОЖЕТЕ ПОМИЛИТИСЯ?
    Я закликаю тебе писати в нижньому регістрі, писати великими vuoldire кричати!! я звернув gi? раніше для повідомлень шквал, то і спам, щоб збільшити лічильник повідомлень, ви ? була виліз на кількість повідомлень! я закликаю тебе змінити своє ставлення.. прочитайте добре правила
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    Знову вам один Backgroop, перш ніж писати деякі речі ви повинні знати люди,той ентузіазм, які були в мене, коли я почав писати і ділитися на форумі з моїми колегами я і passato.Ti повідомляю також про те, з регістра в тому, що іноді моя клавіатура робить примх і це мені, я не прошу пробачення,ви мене бачили, що ми добре знаємо, що n0n той, хто кричить, як ви думаєте, ви "не в моєму стилі" і я б хотів повторити, ти не можеш оцінити люди, тільки тому, що вони досягли 80 кредитів так мало часу, знай, що всі люди знають один одного з плином часу. Досі я дбав, щоб бути корисним, щоб вирішити деякі проблеми з колегами на форумі , видно, що не знаєте, повідомляю вам, що й з назвою, що роботи в області машинобудування (autoriparatore), ті повідомлення, шквал, як ви їх називаєте я їх написані сумлінно, а не для збільшення значення лічильника, знай, що коли відповідаю на форумі, я був на роботі в мою майстерню, і я мої речі робити, іноді я приходила ідея, я залишив втратити свою роботу, щоб допомогти колезі (що тобі і було iterpretata, як збільшити свої лічильники) бачив, що тут і ваш будинок, і ви думаєте таким чином, нічого не кажи, я дякую тобі за те, що мене зняли кредити, дійсно, якщо ви хочете, ви можете togiemeli все, якщо це вас може зробити щасливим, для мене нічого не змінює.
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Знову вам один Backgroop, перш ніж писати деякі речі ви повинні знати люди,той ентузіазм, які були в мене, коли я почав писати і ділитися на форумі з моїми колегами я і passato.Ti повідомляю також про те, з регістра в тому, що іноді моя клавіатура робить примх і це мені, я не прошу пробачення,ви мене бачили, що ми добре знаємо, що n0n той, хто кричить, як ви думаєте, ви "не в моєму стилі" і я б хотів повторити, ти не можеш оцінити люди, тільки тому, що вони досягли 80 кредитів так мало часу, знай, що всі люди знають один одного з плином часу. Досі я дбав, щоб бути корисним, щоб вирішити деякі проблеми з колегами на форумі , видно, що не знаєте, повідомляю вам, що й з назвою, що роботи в області машинобудування (autoriparatore), ті повідомлення, шквал, як ви їх називаєте я їх написані сумлінно, а не для збільшення значення лічильника, знай, що коли відповідаю на форумі, я був на роботі в мою майстерню, і я мої речі робити, іноді я приходила ідея, я залишив втратити свою роботу, щоб допомогти колезі (що тобі і було iterpretata, як збільшити свої лічильники) бачив, що тут і ваш будинок, і ви думаєте таким чином, нічого не кажи, я дякую тобі за те, що мене зняли кредити, дійсно, якщо ви хочете, ви можете togiemeli все, якщо це вас може зробити щасливим, для мене нічого не змінює.
    1 - у ваших повідомленнях я не бачу конструктивної дискусії раз до допомоги користувачів на форумі.. (див. розділ презентацій та інших пост)
    2 - писати повідомлення в один порив після високого та спам я тебе запросив-й? раз обережні!
    3 - ніхто не ставить під сумнів ваш професіоналізм?, Але на форумі є правила, і ви повинні поважати їх
    4 - повідомлення не були різко обмежені від мене, але від адміністратора..
    Востаннє редагувалось Backgroop; 28-05-2014 до 15:49
    IP

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •