Спочатку Написав
giuseppeturbo
Знову вам один Backgroop, перш ніж писати деякі речі ви повинні знати люди,той ентузіазм, які були в мене, коли я почав писати і ділитися на форумі з моїми колегами я і passato.Ti повідомляю також про те, з регістра в тому, що іноді моя клавіатура робить примх і це мені, я не прошу пробачення,ви мене бачили, що ми добре знаємо, що n0n той, хто кричить, як ви думаєте, ви "не в моєму стилі" і я б хотів повторити, ти не можеш оцінити люди, тільки тому, що вони досягли 80 кредитів так мало часу, знай, що всі люди знають один одного з плином часу. Досі я дбав, щоб бути корисним, щоб вирішити деякі проблеми з колегами на форумі , видно, що не знаєте, повідомляю вам, що й з назвою, що роботи в області машинобудування (autoriparatore), ті повідомлення, шквал, як ви їх називаєте я їх написані сумлінно, а не для збільшення значення лічильника, знай, що коли відповідаю на форумі, я був на роботі в мою майстерню, і я мої речі робити, іноді я приходила ідея, я залишив втратити свою роботу, щоб допомогти колезі (що тобі і було iterpretata, як збільшити свої лічильники) бачив, що тут і ваш будинок, і ви думаєте таким чином, нічого не кажи, я дякую тобі за те, що мене зняли кредити, дійсно, якщо ви хочете, ви можете togiemeli все, якщо це вас може зробити щасливим, для мене нічого не змінює.