-
alfa Giulietta 1.6 /1.9 start & stop
Я борюся з Джульєтти, що клієнт хоче видалити start & stop, c ? що ніхто не знає що-то, якщо ви можете? зняти і, якщо я не прошу занадто багато якоїсь інформації?
-
які проблеми виникають у клієнта
-
Ні проблема тільки в тому, що не хоче, кожен раз включити і вимкнути його з кнопки ? незручно. Чи знаєте ви дати мені деяку інформацію
-
на даний момент немає, але я вам обіцяю, що якщо єс щось, що ви можете зробити sensaltro тобі fccio знати.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Від ебу я думаю, що вам вдасться виключити. Просто спробуйте зробити міст на кнопку відключення і подивитися, якщо він працює.
-
Навколо я читав, що він може зробити, але я не знайшов, де ви знаходитесь це start&stop, я просто switch off, але хто знає.....
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Мені не здається, що він управляє всім від ecu двигуна, то, ймовірно, ви йдете, щоб змінити який-небудь біт в ecu двигуна, який йде, щоб обдурити функція start and stop, але я ніколи не чув, що вони роблять. Наприклад, якщо тяги датчик тиску для підсилювача гальм start and stop не виходить більше.
-
вже перевірених це, що ви говорите? але потім не виявити помилки цього датчика?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я знаю, що, відключивши не виходить "start and stop", але я не можу сказати, pi? xk? я не ? ніколи не траплялося, щоб його вимкнути назавжди. Завтра дивлюся дві речі в майстерні, і я вам скажу щось більше? точно!
-
Привіт, я знаю, дати якусь інформацію, то?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму