Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128

шум з гарячим двигуном

це mercedes a-класу 180cdi 2000 109cv, коли температура автомобіля становить близько 80? йдемо вище 2500 оборотів в хвилину ви чуєте шум, типу серцебиття, як під час руху і зупинки, так і зі зчепленням у фонд, який в нейтральному положенні.
    як ви думаєте, що пу? бути?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    це mercedes a-класу 180cdi 2000 109cv, коли температура автомобіля становить близько 80? йдемо вище 2500 оборотів в хвилину ви чуєте шум, типу серцебиття, як під час руху і зупинки, так і зі зчепленням у фонд, який в нейтральному положенні.
    + або - для визначення області?
    cio? в голові, в школі вправо, вліво?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    на жаль, в класі в двигун ? infognato і шум, мені здається, що це в голові

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Як це буває на багатьох mjet я б сказав, форсунок..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Ви можете почути серцебиття звідки з стетоскоп для двигунів ? інструмент дуже простий, але ефективний, і варто фігня.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Як це буває на багатьох mjet я б сказав, форсунок..
    Я теж думаю на них, і якщо вони їх удачі.....

Але ви не можете зрозуміти, якщо ? шум і стукіт в голові або недостатньої мастила або інший

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    називається так ? майже неможливо дати вам допомогу, може бути все, якщо б вони були форсунок бити повинні мати або fumosita' надмірне або zoppicamento двигуна.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    13
    На клас з bosch kts, як правило, ви можете побачити кількість? повернення форсунок.. Не розібрати нічого

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    fumosit? майже до нуля, навіть при повному навантаженні і машина ? зіставляється, якщо були інжектори не повинні робити це завжди? замість цього тому, коли я приходжу близько 80?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    13
    Карту на це може обдурити.. Просто, що у вас є afr вгору і не тому палити навіть з інжектором -5 корекції..
    Я, чесно кажучи, я хотів би виключити сумніви з банальної діагностики від 3-х хвилин. Тоді у вас буде 4-циліндровий двигун, щоб мати більші mancamenti ви повинні мати пару, які кульгають..
    Якщо ? недостатня кількість мастила вам потрібно зробити тест pi? інвазивними і дорогими, з-за розташування двигуна..тому слід виходити із перевірити речі "легко"..
    Якщо було холодно, я думаю, наприклад, штовхача або на ланцюгу, але від гарячого, як правило, зменшується, а не збільшується

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •