-
citroen c2 1.4 hdi cod mot 8hz
привіт усім у мене проблема на цей автомобіль мене не працює датчик дощу, я перевірив, від схема підключення живлення і досі все ок, на діагностиці bsi я не знаходжу ніяких відхилень, я хотів запитати, якщо є можливість? включити або dissattivare цей датчик, спасибі
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
привіт , ви повинні увійти в меню автомобіля, щоб активувати його
-
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
датчик ? розділити на 2 частини, частина, яку ви "зносу" ? один на лобове скло, сонячні промені з довгої зіпсує.. знаходиться у внутрішньому дзеркалі заднього виду, просто тягнути пластик ? блокування ,а також датчик .Зазвичай ? те, що не відправився терек. повинен бути активований з ходом вниз важіль і після правило, якщо не йде дощ більше, через півгодини їй терек роблять один прохід "сухий", щоб згадати, що функція ? активна і порадити вам відключити його, то також залежить від року машини.... їх там 2 або 3 види
-
ок, спасибі, зак, я намагаюся зробити цю процедуру
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
зверніть увагу, що в додаток до датчик дощу їх всередині є датчик світла, якщо я не помиляюся, ви повинні мати це право ??
-
ви що датчик тому, так і двірники, фари
-
а я перш ніж зробити, - це процедура, в інший день я спробував інший датчик, але у мене той же результат
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
-
ви скло ? було змінено на кузові
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму