Результати 1-7 з 7

Обговорення: проблема monster s2r 1000

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149

проблема monster s2r 1000

не s? якщо для кого-то ? коли-небудь, але у мене проблема на цей велосипед, - сказав власник близько двох місяців f? він роботу головки від того, що я міг зрозуміти, вони просто сяяли p? роботи він зібрав всі механічні? він спішився тіла farfallati і говорить, що він їх чистими і потім скориговані, і поки ми там зараз власник скаржиться, що мотоцикл випуску не падає швидко, до мінімуму, він говорив мені, якщо, як велосипед, залишається прискореним від 2500giri спуститися, а потім мені сказали, що мінімум на гарячому двигуні ? навколо 1400giri тепер механік хоче змінити p? всі степпери в igniettori в farfale тіла або навіть всього тіла, але!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Щиро? Змінюють, механік. Якщо вони відчувають, що кожен, особливо з тих, хто винаходить корабель, і якщо він запропонує клієнтам, які повинні бути передані в якості - не можуть мати навички професіонала. І cos? псують ринок професійних механіків. Але серйозні!!

... але я не думаю, проблема електроніки.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    мені здається, cos? не бачачи руху тіл farfalati я думаю, що заміна не так добре я думаю, що щось зробила не так, якщо мене дверима в тиждень, подивимося, що робити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    21
    дивитися разі ж успіху st2 мій дорогий друг, після очищення тіла дроселя ж проблема . ми вирішили з 1 зареєстрований метеликів, які були під кутом 2 sincronizazione з vaquometri тоді, не будучи ще досконалим або розпорошується трохи ефіру, недалеко від затисків, які затягують тел farfallati і accelerava тільки, здавалося, ущільнення, але вони не були

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    я теж думав, що проблема виходить від органів farfallati, коли, навіть якщо роботи голови ці проблеми, я ніколи не чув, як тільки я отримаю велосипед ви підкажіть

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    Мінімум має бути 1100-1200 оборотів в хвилину.
    Здається, холодного прийому.
    Або гвинта байпаса погано регулюється.

З повагою
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    і в минулому p? часу, але ви підкажіть, а такий же механік забув поставити ущільнювальні кільця ущільнення на байпасних болтів, а потім було скасовано метеликів всередині тіла кішки це і вирівнювання тіла і мотоцикл почав йти добре, я завжди кажу, ніколи не забуде те, що ви робите

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •